Pathara-ma 4
Pathara-ma 4
Helpt ons om onze emoties te voelen zonder oordeel over goed of slecht. Emoties zijn onderdeel van het leven en Pathara-Ma 4 haalt de emotionele lading van de persoonlijkheid af zodat emoties niet...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Helpt ons om onze emoties te voelen zonder oordeel over goed of slecht. Emoties zijn onderdeel van het leven en Pathara-Ma 4 haalt de emotionele lading van de persoonlijkheid af zodat emoties niet meer voortkomen uit reacties op de slachtoffer-dader rol. Door gevoelens te erkennen en laten zijn, laat het hart zijn verhardingen en pijn los. Zuivere verlangens komen naar boven en het hart krijgt een hogere lichtfrequentie. Door alles in ons zelf te accepteren, wordt het lichaam energetischer en meer doorlaatbaar voor het (sterre)licht. We volgen makkelijker ons hart met meer innerlijke zekerheid. We blijven meer in ons middelpunt, het centrum van Zijn. We zijn aan het leren en ervaring op aan het doen, meer niet.
We herinneren ons dat alles tijdelijk is en dat wij eeuwig zijn. Moeder aarde en ons lichaam zijn ons tijdelijke thuis. Ons bewustzijn reist altijd verder. Maar hoe jij dit leven leeft, zegt veel over hoe jij het na dit leven zult ervaren. Dit te weten brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee.
Wij leren en vertrouwen om onbevooroordeeld een ervaring in te gaan, zodat wij de waarheid op zielsniveau beter kunnen doorgronden en begrijpen.

‘Ik volg mijn hart en dat geeft mij innerlijke rust en een voelend weten

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.