Pathara-ma 3
Pathara-ma 3

  Met Pathara-Ma 3 ervaren wij ons sterrenwezen of de wezensster: de kristallijne energie die door ons lichaam heen werkt en stroomt. We kunnen zelfs soms waarnemen tot hoever ons wezen uitstraalt...

€ 19,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Met Pathara-Ma 3 ervaren wij ons sterrenwezen of de wezensster: de kristallijne energie die door ons lichaam heen werkt en stroomt. We kunnen zelfs soms waarnemen tot hoever ons wezen uitstraalt door het lichaam. De persoonlijkheid wordt één met het hart 
Laat vrouwen meer vrouw zijn en brengt mannen terug in hun zachtheid zonder dat het negatief gelabeld wordt. Pathara-Ma 3 geeft ons enerzijds de ervaring dat we het lichaam niet meer nodig hebben omdat we totaal bewustzijn zijn. Anderzijds vergroot nummer 3 het lichaamsbewustzijn en pakken we sneller de juiste signalen op om de juiste dingen te doen voor het lichaam en hebben we gewoon ‘een lekker lijf’. 
Pathara-Ma 3 verhoogt zowel de universele levensstroom in het lichaam als het zelfbewustzijn en de eigen unieke individualiteit. 
De intentie krijgt meer en meer kracht. We hoeven bijvoorbeeld niet meer te zoeken als we iets kwijt zijn. De intentie om het te vinden brengt het op het juiste moment weer bij ons terug. Door een grotere liefde voor het leven, staan we ook meer open voor de energieën van deva’s en andere fijnstoffelijke wezens en kunnen zij op een dieper niveau met ons werken. Bijvoorbeeld stenen vertellen ons waar ze willen zijn. We hebben het vertrouwen dat er altijd voor ons zal zijn wat we nodig hebben.

‘De persoonlijkheid wordt één met het hart en ik vertrouw mijn levensstroom.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.