Pathara-ma 2
Pathara-ma 2
  Levens lang hebben wij geleden onder de "rol" die wij vrijwillig gekozen hebben of toe bedeeld kregen. Vader, moeder, kind, vriend, vriendin, zakelijke partners. We hadden daar...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Levens lang hebben wij geleden onder de "rol" die wij vrijwillig gekozen hebben of toe bedeeld kregen. Vader, moeder, kind, vriend, vriendin, zakelijke partners. We hadden daar verwachtingen bij. We zochten naar liefde, begrip, aanmoediging, respect, waardering enz. 
Als we dat niet kregen, konden we daar levens lang onder lijden. Steeds kwam het zelfde kernprobleem of kernthema naar voren in vele vormen. Pathara-Ma 2 helpt ons dat los te laten en voorbij onze "rol" te kijken. 
Wat we verlangen komt naar ons toe, maar we laten "vrij" hoe. De mensen (en lichtwezens) die onze verlangens "horen" zullen ze invullen in harmonie met de kosmos. Het is een vrij gevoel te midden van onze medemens en medebroeders. Alles wat zo naar ons toe komt, leidt tot heelheid en gelukzaligheid. Iedere ontmoeting in het "licht" zal een diep gevoel van blijdschap, verwondering en vrede achterlaten.
Pathara-Ma 2 werkt op de hara zodat het bekken niet alleen meer ontvangend wordt, maar ook creërend. Dat is het kunnen ontvangen en vormgeven van inspiratie. Dat is fijnstoffelijk te zien als een gouden kom met een bal erin, de zon in de maan. Pathara-Ma 2 opent het zuivere (helder) zien vanuit het (kristallijne) sterrenbewustzijn, het zuivere horen en helpt kinderen om het gehoor te filteren en zich te beschermen.

‘In mij wordt de creërende kracht van de hara hersteld.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.