Pathara-ma 11
Pathara-ma 11
De snelheid van energie Energie is razendsnel. Vertraging ontstaat door ruis. Ruis kan vele vormen hebben. Deze lichtremedie helpt ons ruis op te sporen en achter ons te laten. Vertrouwen en...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De snelheid van energie
Energie is razendsnel. Vertraging ontstaat door ruis. Ruis kan vele vormen hebben. Deze lichtremedie helpt ons ruis op te sporen en achter ons te laten. Vertrouwen en dankbaarheid versnellen de energie. Verontschuldigingen, excuses en ‘van alles er bij halen wat er niet toe doet’, maken plaats voor eerlijke communicatie en wat wij wezenlijk willen. De zintuigen worden meer naar binnen gericht en afgestemd op onze Godelijkheid. Waardoor dit instraalt in ons dagelijks leven en wij charisma uitstralen.
Het limbisch systeem krijgt zijn oorspronkelijke functie terug om met intentie (doorvoelde denkkracht of gerichte hartekracht) te helen en energie te richten. Intentie is een belangrijk instrument voor de heling en genezing van het fysieke lichaam en heling van de aarde. Onze wensen en verlangens krijgen diepgang. Er komt rust in het systeem, rust in het denken, rust in zijn en er is maximale aanwezigheid.
Bij Pathara-Ma 11 krijgt het woord zijn kracht terug omdat de klank, de scheppende drager van de inhoud en het vrouwelijke aspect in het woord, hersteld wordt.

Pathara-Ma 11 is een goed middel voor mensen die niet herkend zijn in hun fijnstoffelijke vermogens, waardoor zij voor een gedeelte van hun bewustzijn naar de parallelle werkelijkheid van de aarde zijn vertrokken. Pathara-Ma 11 brengt je in het hier en nu en integreert deze stukken weer in het fysieke lichaam. Hierdoor kun je volledig hier zijn met alle bewustzijnsstukken die je vertegenwoordigt. Dus dit is ook een goed middel voor kinderen met autistovorm gedrag omdat zij door omstandigheden een stuk bewustzijn van zichzelf buiten zichzelf geplaatst hebben.

‘Mijn (sterren)bewustzijn is vrolijk en ik richt mijn intentie om mijn diepste wensen te verwezenlijken.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.