Pathara-ma 10
Pathara-ma 10
  Om de stem diep in onszelf te kunnen volgen is onthechting nodig op ieder vlak. Om nieuwe dingen te creëren, moeten wij ons los kunnen maken van het (illusoire) driedimensionale...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Om de stem diep in onszelf te kunnen volgen is onthechting nodig op ieder vlak. Om nieuwe dingen te creëren, moeten wij ons los kunnen maken van het (illusoire) driedimensionale leven. Pathara-Ma 10 geeft onderscheidingsvermogen tussen illusie en waarheid. Deze lichtremedie helpt ons de juiste beslissingen te maken zodat we op het juiste moment op de juiste plaats kunnen zijn en we ontvangen wat wij nodig hebben voor realisatie van ons zielepad. Hoe verder we komen in onze evolutie hoe nauwer onze weg naar God wordt. Het herstellen van onze waarheid is de kernboodschap waarmee deze remedie ons helpt om op ieder vlak zichtbaar te zijn.
Pathara-Ma 10 helpt je om je zielepad te lopen omdat het je een verhoogd bewustzijn geeft wat je zielepad is. Dat pad kan pas gelopen worden nu het sterrenbewustzijn is geactiveerd. Je weet het pad wat je loopt, begin en bestemming zijn gewoon duidelijk. Dit geeft daadkracht omdat je de energie herkent.  

Pathara-Ma 10 geeft een beter begrip tussen rassen en godsdiensten. Het ruimt miscommunicatie op. Het faciliteert communicatie waardoor dingen uitgesproken worden die eerst alleen gedacht worden. Het maakt mensen proactief in plaats van reactief. Gekwetstheid en jaloezie kunnen worden losgelaten. Het ego laat los als de oude huid van een slang. Er komt rust.

‘Ik weet waarom ik hier ben en geef dit vorm.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.