Pathara-ma 1
Pathara-ma 1
  Onze innerlijke wereld komt vaak (nog) niet overeen met de wereld om ons heen. Dit kan tot tal van problemen lijden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Dit geldt vooral voor mensen...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Onze innerlijke wereld komt vaak (nog) niet overeen met de wereld om ons heen.
Dit kan tot tal van problemen lijden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Dit geldt vooral voor mensen die ervoor gekozen hebben met een hoger trillingsgetal naar de aarde te komen dan de algemene tijdsgeest. Tegenwoordig geven steeds meer zielen gehoor aan de impuls om hun bijdrage op aarde te leveren. Pathara-Ma 1 zorgt voor meer evenwicht tussen onze innerlijke en uiterlijke wereld. Wij ervaren dat hierdoor meer licht door onze cellen stroomt. En doordat de aarde inmiddels haar energie heeft weten te verhogen komen wij weer meer op één lijn te staan, letterlijk wordt de haralijn (de lijn van de zielsinformatie) geactiveerd.
We gaan ons volle potentieel zien en deze krijgt nu de ruimte op de aarde om te expanderen.
We ervaren de volle vreugde van het leven.
Pathara-Ma 1 activeert een krachtdadige energie en een rechtop staande energie.
Een open, ondernemende energie die naar buiten gericht is. Soms is dit een impulsieve energie die mensen uit hun oude conditionering haalt waardoor ze onverwachts iets kunnen doen wat ze niet van plan waren te doen. Brengt mensen op een zachte manier bij zichzelf.

‘Pathara-Ma 1 opent de totale haralijn en activeert daadkracht en zelfstandigheid’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.