NOAH, HEALING ARTS NIEUWE LIJN VOOR KINDEREN
Onze lang gekoesterde droom om een ​​productlijn speciaal voor kinderen te creëren, is uitgekomen. Veel kinderen die naar onze praktijk komen, kampen met hetzelfde probleem. Ze lijken niet te kunnen slapen. Ze zijn bang om ‘naar boven’ te gaan. In slaap vallen is een groot probleem.
Aan het einde van de dag is het grootste deel van onze energie op en hebben ouders vaak niet het geduld en de kalmte om dit probleem meer aan te pakken. Toch proberen ze allerlei dingen, zoals warme melk, boeken lezen, geen tv / elektronische apparaten voor het slapen ... naast het bed op de grond gaan liggen en daar midden in de nacht wakker worden ... of de kinderen die uit bed blijven komen ... en verhalen vertellen over wolven onder hun bed of spoken in de kast. Ze willen slapen in ‘het grote bed’, omdat ze zich daar veilig voelen.
Kinderen op die leeftijd hebben een levendige fantasie. MAAR veel kinderen hebben nog steeds ‘open deuren’ voor hun helderziende vermogens. Dit kan erg verwarrend zijn met alles wat ze overdag horen en zien. Vaak treedt angst op.

 

Relax!
Deze spray is speciaal voor kinderen, het brengt hen ontspanning en focus

Deze spray neemt je "uit je hoofd en in je lichaam". Het ondersteunt beter slapen.
Het helpt ook kinderen die veel rusteloosheid in hun lichaam ervaren en die het moeilijk vinden om stil te zitten.
Veel kinderen gebruiken de spray tijdens testweken en examens, bijvoorbeeld de Citotoets!

Gebruiksadvies: gebruik de spray 3 keer per dag. De spray kan worden ingenomen door het aan een glas water toe te voegen. Gebruik de Relax! spray minimaal 3 weken voor het beste resultaat.

Als de spray alleen niet voldoende is, kunt u altijd samen met uw kind besluiten om een ​​afspraak te maken bij het Healing Center voor een privé-consult.

 

Magic!
Een prachtige ketting met een eenhoorn & glow in the dark-fles met regenboogwater

Deze prachtige fles aan de ketting bevat regenboogwater. Dit water helpt om gelukkig en creatief te zijn. Voor een heerlijke dag vol spelen.
Als je 's avonds je ketting uitdoet, verandert deze in een beetje licht. De gloed in de donkere stenen zorgt voor een mooi licht in je slaapkamer.

Zorg ervoor dat de fles in contact is geweest met (dag) licht, zodat deze zichzelf kan opladen!

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Ketting Magic! Rainbow Freq. voor kinderen

14,95

visibility
shopping_cart

Relax! (kinder Grounding spray)

14,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.