Kids


 

 

NOAH, HEALING ARTS VOOR KINDEREN

Veel kinderen die naar mijn praktijk komen, kampen met hetzelfde probleem. Ze willen of kunnen niet slapen. Ze zijn bang om ‘naar boven’ te gaan. In slaap vallen is een groot probleem.
Aan het einde van de dag is het grootste deel van onze energie op en is het een uitdaging voor veel ouders om geduld en de kalmte te bewaren om dit probleem (weer) aan te pakken. Er wordt vanalles geprobeerd; warme melk drinken, boekjes lezen, geen scherm voor het slapen. Ik hoor ouders uitgeput vertellen dat ze even naast het bedje van hun kind op de grond zijn gaan liggen en daar midden in de nacht wakker worden. Anderen vertellen dat de kinderen bang uit bed blijven komen en angstig vertellen over wolven onder hun bed of spoken in de kast. Sommige kinderen hebben nachtmerries. Vaak willen ze in ‘het grote bed’ slapen, omdat ze zich daar veilig voelen.
Ja, jonge kinderen hebben een levendige fantasie. Maar veel kinderen hebben nog steeds ‘open deuren’ voor hun helderziende vermogens. Dit kan erg verwarrend zijn met alles wat ze overdag horen en zien. Vaak treedt angst op. Daarom zijn onderstaande producten ontwikkeld. Ik hoop dat het jouw kindje ook zal helpen zich weer fijner te voelen.

Review Sarah: De tekst bij de spray is voor 100% van toepassing op ons... dus gisteren meteen de spray besteld. Vandaag de spray voor het eerst gebruikt..... ik heb er geen woorden voor.... een wonder... zo druk als hij normaal is (onze zoon van 6)... zo rustig werd hij. Ik voelde zijn ontspanning! Zo'n fijne energie! Echt.... Ik heb het flesje boven zijn kussen gelegd en voelde de energie. Geen gedachten meer en voelde mijn hele lijf van binnen... Ik ben zooo dankbaar. Superbedankt 

 

Relax!

Deze spray is speciaal voor kinderen, het brengt hen ontspanning en focus
Deze spray neemt je "uit je hoofd en in je lichaam". Het ondersteunt beter slapen.
Het helpt ook kinderen die veel rusteloosheid in hun lichaam ervaren en die het moeilijk vinden om stil te zitten.
Veel kinderen gebruiken de spray tijdens testweken en examens of Sinterklaas en hun verjaardag.

Gebruiksadvies: gebruik de spray 3 keer per dag. De spray kan worden ingenomen door het aan een glas water toe te voegen. Gebruik de Relax! spray minimaal 3 weken voor het beste resultaat.

Als de spray alleen niet voldoende is, kun je  kostenloos contact opnemen voor een afgestemd advies!

 

Magic! UITVERKOCHT

Een prachtige ketting met een eenhoorn hangertje & glow in the dark -flesje met regenboogdruppels.

Dit prachtige flesje aan de ketting of lederen koordje bevat regenboogwater. Dit water helpt om gelukkig en creatief te zijn. Voor een magische dag vol spelen en ontdekken.
Als je 's avonds je ketting uitdoet, verandert deze en schijnt zacht licht. De gloed in de steentjes zorgt voor een mooi lichtje in je slaapkamer.

Zorg ervoor dat het flesje overdag in contact is geweest met (dag) licht, zodat het kan opladen!
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Z O M E R A C T I E

Bestel nu met zomerkorting een HALO spray of set.
Onze krachtigste sprays met een lekker geurtje.

 
* Halo spray, van € 14,95 nu € 9,95 (kortingscode: Halozomer)
* Halo spray set van € 55,00 voor35,00 (code: setHalo)

Klik op deze link als je meer wilt weten.