Nataraja 30 ml
Nataraja 30 ml
Transformeert donkere gevoelens, angsten, gedachten en depressie
€ 27,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Relight my fire

Herontdek je levensenergie en vind een weg uit de mist Onze levensenergie is geen batterij die langzaam leegloopt naarmate we ouder worden. Levensenergie wordt eindeloos gevoed door de kosmos en de natuur. Als deze kosmische energie niet goed kan doorstromen, dan drijf je verder af van je kern waardoor je je minder goed in je vel gaat voelen. Klachten die hierbij horen zijn angst, sombere gevoels, mist in het hoofd (brainfog), nergens geen zin meer in hebben, niets meer echt leuk vinden, een afvlakking van emoties en levenskracht.
Wat helpt is stuctuur in de dag aanbrengen en naar buiten, sporten en gezond eten. Als je het gevoel hebt dat je nog steeds 'iets mist', dan zou deze spray je kunnen ondersteunen.

Wakker je levensvuur weer aan

Nataraja, oftewel ‘Relight my Fire’, brengt de essentiële energiestroom op gang. Nataraja is de naam van een Hindoegod die, als koning der dansers, de ziel kan bevrijden, met zijn oneindige dans. Deze frequentie ondersteunt het openstellen van jouw lichaam en geest voor Levensenergie, zodat jouw innerlijke vuur weer kan branden en jij weer vreugde en liefde kunt gaan voelen. 

Aura-fotografie


Met aurafotografie kan het effect van Nataraja op de levenskracht en energie heel duidelijk vastgesteld worden. Op de foto aan de linkerzijde (vóór gebruik Nataraja-spray) is een zwakke, dieprode aura te zien die kenmerkend is voor somberheid, gebrek aan energie en een gestresseerde geest. Centraal, rond de hartstreek, bevindt zich een kleurloze leegte die duidelijk wijst op het ontbreken van levensvreugde of vitaliteit.

Het grote kleurenspectrum op foto aan de rechterzijde (na gebruik Nataraja-spray) vertelt een heel ander verhaal: een levensvuur dat opnieuw is aangewakkerd, vol vitaliteit en kracht. De groene kleur geeft aan dat het hart overloopt van liefde.  Ook de roze kleur, die zacht overgaat in goud, wijst op gevoelens van onvoorwaardelijke liefde, blijheid en een hart van goud. De violetkleur, gecentreerd rond de keel, wijst op communiceren in connectie tot de spirituele bron. De vele lichtbollen duiden op de aanwezigheid en verbinding met spirituele entiteiten en multi-dimensionaliteit.
 
De nieuwe aura ontstaat wanneer de levenskracht opnieuw gevoed is en iemand vanuit een hoger bewustzijn leeft,
als gevolg van de Nataraja-spray en therapie. Langdurige inname versterkt dit effect.
 

Blijf niet met depressieve gevoelens zitten

Deze negatieve emoties vreten energie, waardoor je in een negatieve spiraal terecht kunt komen en steeds moeilijker levensvreugde vindt. Je lichaam kan hierdoor nog verder uit balans raken. Negatieve gedachtes en doemdenken beperken je in jouw vrijheid. Leven met sombere of angstige gevoelens en futloosheid is geen pretje, en vaak is de beste manier om deze negativiteit te bestrijden. De spray in combinatie met coaching is bewezen effectief. Is persoonlijke ondersteuning iets voor jou?

Nataraja is verkrijgbaar in verschillende doseringen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.