Rust en Zelfvertrouwen- Grounding Rescue minispray Rust en Zelfvertrouwen- Grounding Rescue minispray Rust en Zelfvertrouwen- Grounding Rescue minispray
Rust en Zelfvertrouwen- Grounding Rescue minispray Rust en Zelfvertrouwen- Grounding Rescue minispray Rust en Zelfvertrouwen- Grounding Rescue minispray
Rust en Zelfvertrouwen- Grounding Rescue minispray
Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen. Je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.
€ 8,95
€ 6,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Beschrijving
Deze spray ondersteunt je om te gronden in je fysieke lichaam en je te verbinden met moeder aarde op een warme, liefdevolle en harmonieuze manier. Deze nieuwe energieën activeren je liefde voor de natuur en voor jezelf, want ook jij bent een bijzondere, kleurrijke expressie van creatie en (licht)geometrie.
Moeder aarde is zichzelf aan het transformeren van een driedimensionele naar een vijfdimensionele planeet en is zichzelf aan het revitaliseren. Je kunt ervaren hoe jij je meer aangetrokken voelt tot de nieuwe energieën die doordringen in jou. Het kan voelen alsof er lichtdeeltjes uit de grond komen. Je kunt meer aandacht geven aan je onderbenen, je voeten en je enkels. Er is een nieuw lichtweb beschikbaar als je jezelf meer verbonden voelt met de aarde via je hart en je kunt ervaren dat je veel lichter over de grond loopt. In deze nieuwe grondingservaring is het fijn als je jezelf meer tijd geeft om de verbinding te voelen – eigenlijk door jezelf uit te nodigen om stil te staan en meer aandacht te geven aan de grond en natuur om je heen.
Je voeten gronden in de aarde zoals een rank en de basis van je ruggengraat verbindt zich nog meer met de aarde, de zachtheid voelend die jij en de aarde in zich dragen. De aarde antwoordt en de energie wordt overgebracht in het kristallijne grid. Deze energieoverdracht is een soort super licht snelweg – zoals pakketjes van licht via je tenen, voeten en benen door je totale lichaamscirculatie. Dit grondt je lichaam en geeft je een nieuwe relatie met de grond waar jij je voeten op zet. De aarde kan jouw liefde voelen en geeft je een antwoord van liefde en dankbaarheid. De aarde is een enorm tapijt van gras en mos verankerd met wortels, prachtige elementalen, elven en het elementalen rijk. Zij kunnen zich met je verbinden en je voeten en tenen kietelen of je knieën. Zelfs de bries die om je lichaam speelt, kan je een nieuwe verbinding met de aarde doen voelen.

Aurabeschrijving
De aurafoto's laten zien hoe een door het gerbuik van de Grounding Rescue spray integratie van aardingsenergie plaatsvindt en er een nieuwe harmonische balans komt (groen). Ook zien we een intensivering van de energie, doordat de kleuren minder transparant worden. De roze kleur verandert meer naar rood wat betekent dat de persoon meer gaat beschikken over aardingsenergie. Wat ook opvallend is dat er een mooie balans tussen de innerlijke (rechts op de foto’s) en de uiterlijke (links op de foto) energie-uitstraling (blauw) komt. Het heeft dus ook een balancerende werking op dat wat je voelt en dat wat je uitstraalt. De kleur geel die tevoorschijn komt betekent enthousiasme en krachtig en helder denkvermogen. De Grounding Rescue heeft dus ook op dit vlak zijn uitwerking. Samenvattend wil dit zeggen dat het middel er voor zorgt dat er integratie van de aardingsenergie plaatsvindt en dit op verschillende niveaus in het lichaam duidelijk maakt. Verder heeft het een balancerende werking.

Voor wie is de Grouding Rescue mini spray?
  • Voor mensen die gevoelens van ongeaard zijn hebben. Dit kan zich uiten in duizeligheid, wattig gevoel in het hoofd, een gevoel van niet hier-zijn, een gevoel van buiten het lichaam zijn of geen contact met het lichaam hebben.
  • Tijdens proefwerkweken, examens en situaties waarbij je wat extra grond onder je voeten wilt voelen.
  • Ook zijn er veel goede ervaringen van betere nachtrust en mensen met ADHD.
Deze mini spray is handig voor kinderen om mee naar school te nemen of in een handtas. De mini wordt ook vaak cadeau gedaan om iemand te laten ervaren wat de spray 'doet'.

Voor kinderen is er een speciale kinderspray: Relax! Kids

Gebruiksadvies
Spray in een glas water of rechtstreeks in de mond en gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende enkele weken. Probeer de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst. Langdurige inname is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.