Minispray Grounding Rescue

De mini is erg populair en is op dit moment de enige, verkrijgbare original Grounding Rescue spray van Healing Arts.

€ 7,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze spray ondersteunt je om te gronden in je fysieke lichaam en om je te verbinden met onze nieuwe moeder aarde op een warme, liefdevolle en harmonieuze manier. Deze nieuwe energieën activeren je liefde voor de natuur en voor jouzelf dat jij een aardemens bent samen met alle levende wezens, allemaal een even bijzondere, kleurrijke expressie van Creatie en (licht)geometrie.

De natuurwezens en de elementalen worden (meer en meer) wakker nu Gaia, moeder aarde, is haarzelf aan het transformeren van een driedimensionele planeet naar een vijfdimensionele planeet.

De frequentie van de Grounding Rescue kan je een gevoel geven alsof er energetische ranken vanuit de aarde om je tenen en enkels groeien, om en in je benen, terwijl je hele lichaam verbonden wordt met de energie van de natuurwezens en de aarde. Op een manier voel je jezelf expanderen als je jezelf zo verbonden voelt met de natuur en op hetzelfde moment voel je je gegrond in de aarde op een nieuwe manier. De aarde is aan het veranderen en is haarzelf aan het revitaliseren. Je kunt ervaren hoe jij je meer aangetrokken voelt tot de nieuwe energieën die doordringen in jou en in en op de aarde op een vriendelijke en harmonieuze wijze. In de film 'The odd life of Timothy Green', groeit Timothy ranken en groene blaadjes op zijn benen.

Het kristallijne aardegrid heeft een nieuwe relatie met deze grondende frequentie. Het kan voelen alsof er lichtdeeltjes uit de grond komen. Je kunt meer aandacht geven aan je onderbenen, je voeten en je enkels. Er is een nieuw lichtweb is beschikbaar als je jezelf meer verbonden voelt met de aarde via je hart en je kunt ervaren dat je veel lichter over de grond loopt. In deze nieuwe grondingservaring is het fijn als je jezelf meer tijd geeft om de verbinding te voelen – eigenlijk door jezelf uit te nodigen om stil te staan en meer aandacht te geven aan de grond en natuur om je heen.

Je voeten gronden in de aarde zoals een rank en de basis van je ruggengraat verbindt zich nog meer met de aarde, de zachtheid voelend die jij en de aarde in zich dragen. De aarde antwoordt en de energie wordt overgebracht in het kristallijne grid. Deze energieoverdracht is een soort super licht snelweg – zoals pakketjes van licht via je tenen, voeten en benen door je totale lichaamscirculatie. Dit grondt je lichaam en geeft je een nieuwe relatie met de grond waar jij je voeten op zet. De aarde kan jouw liefde voelen en geeft je een antwoord van liefde en dankbaarheid. De aarde is een enorm tapijt van gras en mos verankerd met wortels, prachtige elementalen, elven en het elementalen rijk. Zij kunnen zich met je verbinden en je voeten en tenen kietelen of je knieën. Zelfs de bries die om je lichaam speelt, kan je een nieuwe verbinding met de aarde doen voelen.

Vele inheemse volkeren hebben eonen lang hun hoorns (schelpen) laten klinken, daarmee de geest van mensen ondersteunend om in verbinding te zijn met de aarde en zich dankbaar te voelen voor de aarde en de grond waarop we lopen.
De inheemse volkeren bereiden de komst voor van de kleine voetjes: de nieuwe generatie die thuis komt – altijd weer thuis komt op aarde. In een liefdevolle omhelzing met Moeder Aarde die ons altijd weer verwelkomt. Moeder Aarde biedt onze lichamen liefdevolle ruimte en vrijheid en een gevoel van ergen thuishoren. Bekijk deze heerlijke video van Dotan: Coming home.

Gebruiksaanwijzing:
Je kunt de lichtfrequentie toevoegen aan een glas water bij gevoelens van ongeaard zijn wat zich kan uiten in duizeligheid, wattig gevoel in het hoofd, een gevoel van niet hier-zijn, een gevoel van buiten het lichaam zijn, geen contact met het lichaam of het gevoel.

InhoudType
ml

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.