Manifesting Miracles 9
Manifesting Miracles 9
  Manifesting Miracles 9 werkt op vele lagen. Als eerste genereert het een hele vrolijke, speelse en pure kinderenergie die totaal onvoorwaardelijk is. Manifesting Miracles 9 brengt een...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Manifesting Miracles 9 werkt op vele lagen. Als eerste genereert het een hele vrolijke, speelse en pure kinderenergie die totaal onvoorwaardelijk is.

Manifesting Miracles 9 brengt een kind bij zijn creativiteit en pure joy om te scheppen en nieuwe dingen te maken. Manifesting Miracles 9 verankert talenten en geeft zelfbewustzijn over wat je wilt en kunt.

Manifesting Miracles 9 ondersteunt een kind als het zich (als negenjarige) onzeker voelt, omdat de uiterlijke wereld anders is dan zijn innerlijke belevingswereld: een kind moet bijvoorbeeld allerlei dingen doen waar hij het nut niet van inziet. Een kind van negen ziet en ervaart de beperkingen van familiekarma, bijvoorbeeld doordat hij dit als remmingen in zichzelf ervaart. Het kan daar met Manifesting Miracles 9 een heel eigen antwoord op geven omdat Manifesting Miracles 9 het kind los zet van de karmische patronen. Dit laatste geldt natuurlijk tegelijkertijd voor elke leeftijd.

Een volwassene ervaart door Manifesting Miracles 9 weer zijn creatieve stroom (kundalini energie). Omdat deze remedie grotere ervaringswerelden opent, is het vanzelfsprekend om ‘out of the box’ te denken. Manifesting Miracles 9 brengt je in contact met je innerlijke kind in zijn natuurlijke staat. Manifesting Miracles 9 raakt op een natuurlijke manier alle velden aan waar deze kinderenergie niet aanwezig is (zowel individuele en collectieve velden) en helpt om deze velden weer te helen.

Manifesting Miracles 9 vraagt een groot en bewust ‘ja’ in jou om voorbij het ego te gaan. Het ego heeft een sterke weerstand tegen verandering omdat het hierdoor zijn of haar controle, (beperkend) overzicht en pseudo veiligheid op moet geven. De veiligheid van het ego is gebaseerd op allerlei condities waar je je aan moet houden om veilig te zijn. Als je het ego loslaat ontstaat een grote lege ruimte. Dit is een diepgaande veiligheid in het veld van universele liefde, dat dan bodem krijgt in jou. Je hart is hierin de zuivere leidraad.

Manifesting Miracles 9 genereert in jou een lichtmatrix van de nieuwe liefdesvelden voor de mens. De kundalini energie wordt geactiveerd op een nieuwe laag van DNA, zodat DNA hersteld wordt en opnieuw geactiveerd. De Caduceus, de twee slangen door de ruggengraat, krijgen een andere lichtintensiteit en richten hun koppen naar buiten, naar het universum, i.p.v. naar elkaar. Zij genereren een nieuwe balans tussen materie en geest. We worden fijnstoffelijker en minder fysiek. De reptielbrein wordt verder geherprogrammeerd en herschreven (zie ook Manifesting Miracles 8). Overleven maakt plaats voor nieuw leven en creativiteit.

‘Ik omarm de nieuwe liefdes- en levensstroom in mij en durf elk moment nieuw te zijn.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.