Manifesting Miracles 8
Manifesting Miracles 8
  Manifesting Miracles 8 ondersteunt nogmaals een diepe ontkoppeling tussen (soms oeroude) overtuigingen en daaraan gekoppelde emoties en het zenuw- en hormoonstelsel. Het autonoom...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Manifesting Miracles 8 ondersteunt nogmaals een diepe ontkoppeling tussen (soms oeroude) overtuigingen en daaraan gekoppelde emoties en het zenuw- en hormoonstelsel. Het autonoom zenuwstelsel wordt geherprogrammeerd door nieuwe lichtcoderingsvelden, zodat de vecht-vlucht reactie niet meer voorop ligt. Het hormoonstelsel, met name de hypofyse, wordt opnieuw gebalanceerd waardoor eenieder vanuit meer balans en rust in contact is met zijn eigen innerlijke waarheid.

Diepgewortelde onbewuste gedragspatronen kunnen we op deze manier herkennen en bewust loslaten. Manifesting Miracles 8 ondersteunt ons om op een werkelijk nieuwe basis mens te zijn en de menselijke geschiedenis van dualiteit op te lossen in iedere cel van ons lichaam.

Manifesting Miracles 8 geeft je het diep doorvoelde liefdesveld waardoor je de verantwoordelijkheid wilt nemen om een mooie aarde te creëren, om medeschepper te zijn van een nieuwe aarde in co-creatie met alle levende wezens en velden.

De begeleiding waar een achtjarige om vraagt, is de vrijheid om te onderzoeken en om de eigen impulsen te leren volgen, te vertrouwen en uit te werken, zodat de cyclus van creatieve impuls naar manifestatie volledig doorlopen wordt. Zo leert een kind vertrouwen op zijn eigen manifestatievermogen.

Een kind dat Manifesting Miracles 8 gebruikt, komt weer in contact met dit vermogen, maar heeft als begeleiding wel de competentie en de actieve houding van een volwassene nodig om dit proces goed te doorlopen.

Een volwassene die Manifesting Miracles 8 gebruikt, leert weer te vertrouwen op zijn impulsen en leert zijn intuïtie serieus te nemen, hoe ‘out of the box’ of ‘out of context’ deze ook lijken. Er is nu een innerlijk weten en een erkenning aan jezelf dat jij in verbinding bent met het grote geheel. Manifestatie wordt mede aangestuurd door co-creatie met andere lagen in jouzelf of andere zelven die een groter overzicht hebben over nieuwe mogelijkheden. Manifesting Miracles 8 brengt je weer bij je passie en helpt je jouw passie te volgen.

‘Ik vertrouw mijn passie en impulsen, dit genereert een proces van manifestatie waar ik met heel mijn hart en al mijn zelven naar verlang.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.