Manifesting Miracles 7
Manifesting Miracles 7
Manifesting Miracles 7 laat je voelen dat jij deel bent van alles en dat alles in jou trilt en om erkenning vraagt. Elke emotie of weerstand die jij ervaart ten aanzien van onrecht in de wereld of...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Manifesting Miracles 7 laat je voelen dat jij deel bent van alles en dat alles in jou trilt en om erkenning vraagt. Elke emotie of weerstand die jij ervaart ten aanzien van onrecht in de wereld of uitsluiting van anderen, is een spiegel naar jezelf. Waarin omarm jij jezelf en dus anderen nog niet? Mens zijn omvat alle emoties, alles wat goed en kwaad is. Tegelijkertijd is de paradox van het leven dat er geen kwaad is als we in liefde en eenheid met onszelf en dus met anderen zijn.

Manifesting Miracles 7 genereert ook grenzen in onszelf, waardoor we vanuit balans onszelf zijn. Dit zijn grenzen die gebaseerd zijn op liefde en eigenheid in plaats van grenzen als afscherming van de buitenwereld.

Het kind in ons herkent de liefde, schoonheid, verwondering en extase voor alles wat leeft. Een kind heeft geen oordeel: het neemt waar en neemt de dingen zoals ze zijn. Verdriet over een dood torretje en opwinding over een baby kikker zijn pure emoties. Manifesting Miracles 7 ondersteunt een kind om te vertrouwen op deze authentieke gevoelens en om zo helemaal zichzelf te zijn. Het is alsof het helemaal vervuld wordt van binnenuit, waardoor aanpassing aan anderen niet meer nodig is.

Ook familiesystemen en het maatschappelijke veld hebben dan geen invloed meer.

Manifesting Miracles 7 brengt een volwassene weer in verbinding met dit pure veld van zijn, waar je niets afwijst en waar je alles ervaart zoals het binnenkomt, zonder filter van de ratio. Dat opent een diepe gronding in het basischakra omdat alles doorvoeld wordt. En het geeft een nieuwe authenticiteit en oorspronkelijkheid aan jouw gevoel van wie je bent.

Het helpt je bij het oplossen van de dualiteit, ook in andere dimensies. Zowel de lager trillende zelven als onze hoger trillende zelven willen erkenning om de stap naar eenheid en samenwerking te kunnen maken.

Manifesting Miracles 7 maakt je bewust van de programma’s in het reptielbrein, gericht op overleving (door duizenden levensjaren heen) en wist de geheugenschijven onderaan het reptielbrein. Het maakt het limbisch systeem (gevoelswereld) schoon en puur, zodat we in het hier en nu in vrede kunnen zijn.

‘Ik ben mijzelf, ik ben vervuld in mijzelf. Ik ben jou en jij bent mij.’

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.