Manifesting Miracles 6
Manifesting Miracles 6
Manifesting Miracles 6 geeft je de subtiliteit van de gevoelswereld als leidraad en als grond van veiligheid, zodat je jouw binnenwereld meer kunt manifesteren in de buitenwereld. Manifesting...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Manifesting Miracles 6 geeft je de subtiliteit van de gevoelswereld als leidraad en als grond van veiligheid, zodat je jouw binnenwereld meer kunt manifesteren in de buitenwereld. Manifesting Miracles 6 ondersteunt je om meer jezelf te zijn, ook los van de omstandigheden.

Dit flesje is gerelateerd aan de zesjarige die veiligheid nodig heeft in het leven omdat je als zesjarige (voor het eerst) beseft dat er een ik is én een wereld om je heen. Als de mensen om jou heen jouw binnenwereld niet kunnen zien of begrijpen, trek je conclusies over jezelf waarmee je een deel van jouw binnenwereld bevriest.

Als kind heb je ook de veiligheid nodig van buiten jezelf. Als de steun van de omgeving komt in de vorm van een opgelegde structuur, is de kans groot dat het kind dit niet erkent als natuurlijk. Dit versterkt het gevoel in een kind van hier niet willen zijn of je onveilig voelen. Als de omgeving het kind ruimte geeft en helpt zijn gevoel te volgen als richtlijn voor het maken van keuzes en het verloop van de dag, dan ontstaat een natuurlijke basis van veiligheid in het kind waardoor het kind zich gemakkelijker kan aarden, zowel in het lichaam als op aarde.

Manifesting Miracles 6 ondersteunt jou als volwassene om je zo te verbinden met jouw gevoel en met de veelzijdige ervaringen van jouw eigen binnenwereld (door multidimensionaliteit), dat dit je eigen basis van veiligheid en eigen realiteit versterkt. Daarmee begrijp je de wereld van kinderen veel meer en spiegel je een kind deze ruimere werkelijkheid.

Manifesting Miracles 6 geeft je inzicht welke van jouw zielsdelen of zelven in jou geïncarneerd zijn, welke klaar staan om te incarneren en welke zielsdelen je in deze incarnatie (tot nu toe) achterwege laat. Dat inzicht maakt dat je meer hier kunt zijn zoals je Nu bent. En het opent het vertrouwen in de weg van continue evolutie en verandering.

‘Ik erken de veelzijdige creativiteit en kleurrijkheid van mijn binnenwereld en leef deze grotere realiteit als mijn manifeste werkelijkheid.’

Ervaringen:

Joseph: Ik ervaar steeds meer verbinden met de grotere werkelijkheid van wie we zijn. Een multidimensionaal wezen in een lichaam op aarde. De spirituele werkelijkheid verbonden aan de fysieke werkelijkheid. Alle sluiers gaan open in het besef van wie we werkelijk zijn. Wat een realisatie om in deze tijd op aarde te zijn.

Marielle: Voel ook dat ik Goddelijk ben... in mijn lichaam en om mij heen.....het stroomt....

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.