Manifesting Miracles 4
Manifesting Miracles 4
Manifesting Miracles 4 ondersteunt kinderen en volwassenen om de beperkende conclusies op te lossen, die zij getrokken hebben op grond van ervaringen in hun kindertijd. Een kind van vier kan de...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Manifesting Miracles 4 ondersteunt kinderen en volwassenen om de beperkende conclusies op te lossen, die zij getrokken hebben op grond van ervaringen in hun kindertijd. Een kind van vier kan de wereld alleen emotioneel ervaren. Als het onveiligheid, afwijzing en emotionele onbalans van volwassenen ervaart, trekt het conclusies als ‘de wereld is niet veilig’, of ‘ik ben niet welkom, dus laat ik mij maar onzichtbaar maken’. Een kind genereert zo emotionele velden in zijn energetisch systeem die de werkelijkheid vervormen en meestal beperken.

Manifesting Miracles 4 biedt een ‘schoon’ emotioneel veld aan, verbonden met je innerlijke bron of Hoger Zelf, waardoor je de wereld weer ‘nieuw’ kunt ervaren. Het versterkt de emoties of gevoelens in lijn met jouw innerlijke waarheid. Liefde, schoonheid, vreugde, geraakt zijn en vrijheid zijn krachtige gevoelens welke creativiteit en creatieve impulsen genereren.

Manifesting Miracles 4 versterkt het proces van synchroniciteit: op basis van jouw innerlijke verlangens en nieuwe keuzen die jij maakt, trek je mensen en situaties aan die met jou resoneren en met wie je op nieuwe manieren kunt samenwerken.

Manifesting Miracles 4 maakt je hart groter, het ondersteunt je om je liefdesveld uit te breiden en het grotere plaatje te zien. Je ziet al jouw levenservaringen op aarde en buiten de aarde, het helpt je om de levenservaring van je andere, buitenaardse zelven te omarmen en hen waar nodig met jouw liefde te ondersteunen zodat hun trillingsveld kan verhogen.

Meer lichtlichamen vanuit jouw andere zelven kunnen integreren met jouw etherische, fysieke lichaam en activeren ‘slapende lagen’ van jouw DNA blauwdruk. Hier kon je tot voor kort slechts van dromen.


Ervaringen:

Marielle: Flesje 4 voor het eerst ingenomen. Ik kreeg gelijk te horen ( helderhoren) dat op mijn 4e levensjaar iets met mijn vader is gebeurd in de badkamer op sexueel gebied waardoor ik veel wantrouwen naar mijn vader kreeg. Onveiligheid dus! Mijn vader heeft mij nooit verder sexueel benadert maar het was eenmalig maar genoeg om diep emotioneel geraakt te zijn. Ik heb dit diep verdrongen omdat ik ooit deze herinnering terug kreeg toen ik werd gemasseerd bij een polariteitsmassage in 2002. Ik heb het ook aan mijn vader verteld....ik zag aan zijn reactie dat hij schrok....maar ook dat hij het niet goed meer wist. Hij heeft het nooit echt in waarheid toegegeven. En ik kan de daad ook niet meer herinneren terwijl het wel heel emotioneel voelde. Ik vertrouw erop dat als mijn lichaam het wil loslaten....komt dat wel. Het schoonmaken van mijn emoties met flesje 4 gaat veel geven voel ik.?

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.