Manifesting Miracles 3
Manifesting Miracles 3
  De eerste twee flesjes van de serie Manifesting Miracles helpen je om je weer in verbinding te weten met alle wezens en hiermee te communiceren en zo alle wijsheid en weten te ontvangen...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

De eerste twee flesjes van de serie Manifesting Miracles helpen je om je weer in verbinding te weten met alle wezens en hiermee te communiceren en zo alle wijsheid en weten te ontvangen die jij nodig hebt. Dit geeft een autonomie en ontspanning die bij Manifesting Miracles 3 voelbaar wordt. Het haalt een oude last weg bij je schouders waar je nog ingeplugd bent op verwachtingen van anderen.

Vanuit autonomie kun je nog veel preciezer aanvoelen wat jij nodig hebt voor jouw volgende stap. Dit ondersteunt kinderen in hun zelfsturend vermogen in een totaal nieuw proces van leren en ontdekken, wat zij zelf aansturen en waarbij volwassenen alleen de rol van coach op zich nemen. Kinderen die Manifesting Miracles 3 gebruiken of die deze energie al in zich dragen, geven een grote ‘wake-up call’ aan volwassenen.

Aan volwassenen geeft Manifesting Miracles 3 de autonomie terug die ze kwijt geraakt zijn door de begrenzingen van hun opvoeding en door de maatschappelijke conditioneringen en beperkingen. Manifesting Miracles 3 helpt je om weer vrijer te denken, het maakt je gewaar van iedere begrenzing die door anderen gesteld is en geeft je een onafhankelijkheid in denken, voelen en handelen. Het maakt jouw visionaire en intuïtieve vermogens sterker om voorbij iedere bestaande werkelijkheid te gaan, om een nieuwe en grotere werkelijkheid te kunnen voelen, daarop te vertrouwen en zo te kunnen manifesteren.

Manifesting Miracles 3 activeert ook delen in de hersenen (je gebruikt hiervoor druppels op je hoofd) waar autonomie gegenereerd wordt.

‘Ik ben een autonome schepper die vanuit verbinding, levensvreugde  en verwondering zelf mijn levensweg aanstuurt.’

Ervaringen:

Marielle: Flesje 3 geeft ook energie.....ik heb minder slaap nodig met deze flesjes.....grappig! Wel kreeg ik vandaag last van mijn schouders en wat lees ik hier boven; Het haalt een oude last weg bij je schouders waar je nog ingeplugd bent op verwachtingen van anderen......is dat niet treffend. Klopt volledig!
Ik heb mij verbonden met de Ziel van de Aarde.....de Planetaire Logos in de meditatie.....dit gaf mij oneindige ruimte en verbinding met de oceanen...walvissen...dolfijnen..dieren.....mensen..kinderen...en zoveel meer.....flesje 3 is magisch?

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.