Manifesting Miracles 2
Manifesting Miracles 2
  Manifesting Miracles 2 ondersteunt je om alle lagen van bewustzijn en leven op aarde en in de kosmos te ervaren en in verbinding en communicatie ‘te weten’. Een een- of...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Manifesting Miracles 2 ondersteunt je om alle lagen van bewustzijn en leven op aarde en in de kosmos te ervaren en in verbinding en communicatie ‘te weten’.

Een een- of tweejarige heeft deze verbinding spontaan en natuurlijk en ziet al fijnstoffelijke wezens (engelen, hybride kinderen, eenhoorns, draken, gnomen, elven, dolfijnen, zeemeerminnen enzovoort). Voor mensen die zich teveel aangepast hebben aan de 3D zijn deze wezens een deel van de sprookjeswereld geworden.

Een kind ontvangt en herinnert zich de wijsheid in communicatie met de deva’s van planten, in telepathisch gesprek met katten en honden of met een vlieg of libelle. Manifesting Miracles 2 ondersteunt kinderen om zich deze vorm van herinneren en natuurlijk leren weer toe te eigenen.

Manifesting Miracles 2 ondersteunt volwassenen om een eigen bedding in zichzelf te ervaren zodat zij ieder contact met wezens voorbij de 3D weer kan erkennen en herinneren als waarheid, los van hoe de buitenwereld hierop reageert. Het geeft je de speelsheid en blijheid van een kind, de natuurlijke staat van verwondering over wat leven is, waardoor je je volledig in eenheid met alles kunt voelen. Het lost de angst in jezelf op –geïnternaliseerde angst als deel van de collectieve angst voor het onbekende- omdat jij je herinnert. Het maakt je leefwereld oneindig veel groter en grootser, jij beseft meer wie je bent, je bent verankerd in je eigen bron.

Het maakt je onafhankelijk en los van de gedachtewereld van anderen, van de familiepatronen en van oude emotionele bagage.

‘Ik laat mijzelf zien en laat horen wie ik ben. Ik ben deel van de schepping, één met alle bewustzijnslagen, één met de Bron in mij.’


Ervaringen:

Joseph: In afstemming met en het gebruik van de druppels van flesje 2 opende in mij vandaag het contact met de kwaliteit van mijn innerlijke elf die als een Lemurische elf voelt. In die verbinding voel ik ook het bewustzijn van de libelle(s). Ik voel ook de verbinding met Mount Shasta in deze. 

Marielle: Flesje 1 en 2 geven mij meer energie en fitheid om nieuwe dingen te creëren en vooral nu in huis. Schilderen van muren en behangen. Ben weer gestart met dagelijks mediteren. Flesje 2 laat mij voelen en zien dat de Draken, Engelen, Zielen die al over zijn, Gidsen en Buitenaardsen om mij heen zijn. Ik zie ze vooral in mijn Blauwe Calciet steen of spontaan in de Natuur....Ik zie ze niet zoals ik mensen op Aarde zie maar ze verschijnen in vormen, wolken of als ik mediteer.
Ook komen er spontaan diepe gevoelens en inzichten tot mij als ik aan het strijken ben of mijn gezicht in de avond was. Gevoelens dat mijn Ziel eeuwig is....dat de dood een illusie is.....dat wij elkaar altijd terug zien....dat ik compleet ben....alles zit in mij maar dan ook alles......een gevoel dat wij al verlicht zijn....maar het denken (ego) geeft ruis op de lijn.....Ook het inzicht dat wij als mens op aarde ons licht steeds helderder en krachtiger kunnen laten stralen......zo transparant mogelijk zijn.... Helderweten ontwaakt nu meer en meer en mijn lichaam verhoogt zich in trilling.....

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.