Manifesting Miracles 10
Manifesting Miracles 10
  Met Manifesting Miracles 10 heb je toegang tot je eigen proces van creatie en manifestatie. Hij geeft focus, intentie en daadkracht. Dat klinkt als mannelijke energie. Maar deze...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Met Manifesting Miracles 10 heb je toegang tot je eigen proces van creatie en manifestatie. Hij geeft focus, intentie en daadkracht. Dat klinkt als mannelijke energie. Maar deze creatievorm vindt plaats vanuit een volledig zacht liefdesveld dat juist heel vrouwelijk en ontvangend is en ruimte laat voor toeval en synchroniciteit, zonder in te leveren op de kracht van de intentie. Het is een nieuwe manier van creëren waarin samenwerken, plezier en overgave een centraal middelpunt vormen.

Manifesting Miracles 10 ondersteunt een kind (van tien) in dit creatieproces en zelfsturend vermogen om het hele proces van idee naar manifestatie met enthousiasme te volbrengen. Voor een kind is daarbij co-creatie met andere wezens en multidimensionaliteit vanzelfsprekend en natuurlijk.

Een kind dat een dergelijke innerlijke focus heeft, heeft dus nooit Ritalin nodig. En waar een volwassene ditzelfde proces aangaat, kan hij het kind waar nodig een handje helpen. De traditionele rolverdeling tussen kind en volwassene lost op en wordt gelijkwaardig.

Een kind neemt op een natuurlijke manier eigen verantwoordelijkheid en een volwassene kan nu kiezen om zijn verantwoordelijkheidsgevoel te laten gaan.

De grootste klus voor een volwassene is om de eigen denkkaders zo te verruimen dat hij of zij totaal voorbij zijn eigen, aangeleerde structuur gaat en zich opent voor oneindig veel meer manieren om tot iets te komen.

Manifesting Miracles 10 is het flesje van de alchemie: het transformeren van lood in goud. In het openstaan voor het Al, vindt de alchemie plaats die wonderen genereert. Manifesting Miracles 10 traint jou als alchemist om vanuit jouw bronverbinding alle stappen van manifestatie vanuit een nieuwe, actieve overgave te doorlopen en het maakt je verrukt en verrast over het goud dat jij en anderen op deze wijze genereren.

Bij Manifesting Miracles 10 neemt ieder mens, ieder wezen, vanuit zijn eigen bronverbinding zijn eigen plek in in het proces van creatie, in overeenstemming met zijn eigen talenten en wensen. Er is gelijkwaardigheid in co-creatie.

‘Ik erken mijn kwaliteiten en zet deze in vanuit volledige overgave en zachtheid.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.