Manifesting Miracles 1
Manifesting Miracles 1
Manifesting Miracles 1 ondersteunt dat je weer in verbinding bent met je eigen bronbewustzijn en met jouw diepere lagen van bewustzijn en weten. Manifesting Miracles 1 verzacht de shock van...
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Manifesting Miracles 1 ondersteunt dat je weer in verbinding bent met je eigen bronbewustzijn en met jouw diepere lagen van bewustzijn en weten.

Manifesting Miracles 1 verzacht de shock van incarnatie. Voor de geboorte voel je je absoluut veilig en geborgen omdat er zoveel begeleiding voor je is, alles vindt vanuit liefde en totale onvoorwaardelijkheid en vanzelfsprekendheid plaats. De herinnering aan die geborgenheid draagt ieder mens meer of minder bewust bij zich. Bij de geboorte verlies je dit contact, het overzicht en de verbinding met het geheel. Na je geboorte hebben de enkele mensen die voor jou zorgen vaak eenzelfde onvermogen tot totale herinnering.

Manifesting Miracles 1 maakt dat baby’s voor en tijdens de geboorte in verbinding blijven met hun diepste essentie en zich de eenheid kunnen blijven herinneren.

Voor kinderen en volwassenen ondersteunt Manifesting Miracles 1 het opnieuw verbinden met je essentie en bronbewustzijn. En het besef dat jij nu op eigen kracht jezelf kunt dragen en dat je jezelf veiligheid kunt geven omdat je innerlijk weet.

Het ondersteunt je om beperkende begrenzingen los te laten en je van binnenuit vrij te voelen. Om alles wat jou vasthoudt, in welke begrenzing dan ook, los te laten en je te onthechten van elke mening, gedachte, emotie en energie.

‘Ik zoek mijn eigen weg en volg wat resoneert met mijn innerlijke weten.  Al het andere laat ik los, ik ben vrij.’

Ervaringen:

Joseph: bij het vasthouden van flesje 1 voel ik gelijk de energie door mij heen stromen. Het trilt gelijk alles aan. Ik ervaar verbinding met de lichtwereld/engelen en een gevoel van geborgenheid. 

Marielle: Flesje 1 en 2 geven mij meer energie en fitheid om nieuwe dingen te creëren en vooral nu in huis. Schilderen van muren en behangen. Ben weer gestart met dagelijks mediteren.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.