Living Thirteen 9
Living Thirteen 9
  Living Thirteen 9 gaat over het bijeen brengen van de uitersten. Het hoogste licht met het diepste duister, het meest mannelijke met het meest vrouwelijke. Het flesje opent velden die...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Living Thirteen 9 gaat over het bijeen brengen van de uitersten. Het hoogste licht met het diepste duister, het meest mannelijke met het meest vrouwelijke. Het flesje opent velden die buiten ons gewaarzijn geraakt waren door je levens heen.
Living Thirteen helpt je om de schaduwkanten van jezelf en de maskers die daarmee gepaard gaan, in de ogen te kijken. De oplossing is pas mogelijk wanneer de polen van licht en donker elkaar weer herkennen. Elke afschuw in jezelf voor welk aspect in de buitenwereld dan ook, heeft een relatie met jouw binnenwereld. Living Thirteen 9 confronteert je daarmee via je gevoel of het afgesloten zijn van gevoel. Dit flesje gaat niet over angst hebben voor of beelden hebben over het donker. Het gaat om de werkelijke tegenstellingen in jou die in jezelf vragen om erkenning. Als ze erkend worden, kunnen ze helen in het veld van onvoorwaardelijke liefde van het veld van de Ene. Dan komen de kwaliteiten die je op die weg hebt ontwikkeld weer tot je beschikking. Als jij weer in eenheid bent met jezelf, lossen de tegenstellingen in de buitenwereld op. De hoge trilling van het veld van heling (negendimensionaal en hoger), waarbinnen je werkt met de doos Living Thirteen, maakt dat deze zware thema’s op een liefdevolle manier aan bod komen.
Afhankelijk van de reikwijdte van jouw bewustzijnsvelden, opent zich het veld van uitersten en paradoxen binnen aards perspectief, buitenaards perspectief of op galactisch niveau. Zo binnen, zo buiten, zo buiten, zo binnen. 
Dit flesje helpt je ook om zielendelen waar jij van afgesplitst bent geraakt door je reis in het duale, weer te integreren in jezelf.
De potentie van Living Thirteen 9 draagt de voorbereiding van het heilig huwelijk in zich: het werkelijk oplossen van de tweeheid omdat het mannelijke het vrouwelijk in zich draagt en andersom.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.