Living Thirteen 8
Living Thirteen 8
  Living Thirteen 8 brengt je terug in je verbinding met de kern van de kern, de verbinding met de Centrale Zon. Dat is onze Goddelijke Bron waar je nu direct mee verbonden bent. Het licht...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Living Thirteen 8 brengt je terug in je verbinding met de kern van de kern, de verbinding met de Centrale Zon. Dat is onze Goddelijke Bron waar je nu direct mee verbonden bent. Het licht van het heilige, kosmische vuur begint in jouw ruggengraat in te dalen als een honingachtige vloeibare substantie, soepel en sterk. In het fijnstoffelijke lichaam uit het zich als een veel fijnmaziger web van ragfijne lichtsubstantie. Deze lichtenergie voedt jouw weten en geeft je een zekerheid die ingebed is in de eenheid. Het is jouw aansluiting op je kosmische pad, samenhangend met alle wezens.
Het contact met de blauwdruk is er, de voeding van de Bron is voor jou een realiteit en een doorvoelde ervaring, die maakt dat je volledig durft te vertrouwen op wie jij bent.
Voorafgaand vindt opnieuw een proces van de-conditionering plaats, waarbij we  nieuwe, intens doorvoelde keuzes maken. Wij kunnen terug naar de Bron als we de Ene erkennen als de Schepper. Dit betekent dat wij ons ego als pseudo god afleggen. Dat heeft diepgaande consequenties voor hoe wij het leven ervaren. Gevoelens van eenzaamheid en afgescheidenheid, ervaren in zovele levens op en buiten de aarde, smelten.
Dankbaarheid en verwondering gaan samen met nieuwe inzichten en gevoelens van liefde over hoe ieder individu zijn bijdrage levert aan het collectief. Iedereen heeft zijn rol in het geheel! En jij hebt jouw unieke bijdrage.
Living Thirteen 8 opent het hoger mentale veld. Dit wordt ingebed in het etherveld, het veld van kosmische energie. Je denken gaat resoneren met de informatie van het etherveld. Door de juiste vraag komt informatie uit het etherveld in je denken op basis van resonantie. Dit is het oorspronkelijke veld van weten. Hoe exacter de vraag, hoe meer informatie je ontvangt. Living Thirteen 8 geeft ook toegang tot het geometrische veld dat het fysieke lichaam creëert. Dit is levenbrengende energie van de Centrale Zon dat de celstructuur heelt en op orgaanniveau regenereert, waardoor ook de cellen zich de heelheid van de eenheid herinneren.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.