Living Thirteen 7
Living Thirteen 7
  Living Thirteen 7 werkt in op je kruinchakra, je hart en je basischakra. Hij balanceert de buis van licht door je centrale kanaal. Hij balanceert je kruin en brengt deze in jouw beheer,...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Living Thirteen 7 werkt in op je kruinchakra, je hart en je basischakra. Hij balanceert de buis van licht door je centrale kanaal. Hij balanceert je kruin en brengt deze in jouw beheer, zodat jij vanuit jouw individualiteit een geheel eigen bijdrage levert aan de aarde en de kosmos. 
De kruin kent drie lagen: de eerste laag met de lagere astrale informatie inclusief alle dagelijkse ‘sores’. De tweede laag met de hogere astrale informatie is verbonden met emoties. De derde laag opent het causale veld, het veld van oorspronkelijke, zuivere, heilige informatie. Deze is volledig multidimensioneel.
De kruin ontvouwt zich als een soort kelk. De ontvangen informatie klopt altijd. Hij zet je aan tot (vernieuwend) handelen en juiste daden. Verlangen naar dit veld en je intentie van zuiverheid (komend vanuit emoties van de tweede laag) openen dit veld in je.
Ook het basischakra is drieledig. De eerste laag gaat over zelfgecreëerde afwijzing naar de aarde, er niet willen zijn. Kinderen hebben deze laag niet opgebouwd. De tweede laag gaat over diepe angst, zoals levensangst of doodsangst. Deze angst moet overwonnen worden door hem te voelen en erkennen. Dit is voorwaarde om naar de derde, de causale laag te kunnen gaan. 
Je moet dus gaan staan voor wie je bent. Als je afwijzing ervaart van anderen, dan is het mogelijk dat jij bang bent om in je grootsheid te staan. 
De causale laag brengt je bij de heilige graalenergie, net zoals de kruin. Ook hier is intentie van belang, je gevoel van liefde naar de aarde en de wil om volledig verbonden te zijn met de aarde. De causale laag van het aardebewustzijn voed je in alles wat je bent. Daadkracht en draagkracht, het geeft je de kracht van de draak en een hele zachte vrouwelijke, liefhebbende energie. Dat doet je gelijk aan Quan Yin denken.
Het hart wordt een eenheid en jouw essentie laat zich zien in al zijn schoonheid, gekoesterd door de allesomvattende liefde vanuit de kelk van boven en de kelk van beneden. Deze energie, jouw liefdesenergie is aanrakend, hartverwarmend, vrouwelijk en zelfbewust.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.