Living Thirteen 6
Living Thirteen 6
  Living Thirteen 6 (en nummer 9) confronteert je het meest met 3D dualiteitspatronen. Al jouw dualiteitspatronen komen onder een grote loep te liggen. Je kunt ze niet meer ontkennen of...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Living Thirteen 6 (en nummer 9) confronteert je het meest met 3D dualiteitspatronen. Al jouw dualiteitspatronen komen onder een grote loep te liggen. Je kunt ze niet meer ontkennen of buiten jezelf leggen. Jij alleen kunt er een nieuw antwoord op geven. Als jij verandert, verandert de wereld om je heen. 
De aangekleefde energieën van buitenaardse oorsprong worden losgemaakt. Ook de duaal gerichte buitenaardsen vertegenwoordigen jouw bewustzijnsveld. Ze zijn niet buiten ons, maar onderdeel van. Als jij hen in liefde op eigen benen zet en daarmee jezelf op eigen benen zet, veranderen zij en verandert jullie realiteit. 
Living Thirteen 6 heeft een sterke aardende component zodat het fysieke lichaam helemaal wordt aangeraakt (alle flesjes 1-6 hebben die werking). Lichaam is aarde. Alleen als jij in je lichaam bent, lever jij als mens je bijdrage aan het veld van de aarde. De aarde wordt gewekt door jou. Dat is de afspraak die jij gemaakt hebt.
Living Thirteen verhoogt de trilling van het water in jouw lichaam tot de kristalstructuur, tot levend water dat aangesloten is op de Bron. Het fysieke lichaam wordt omgevormd tot levenslichaam. Alle vijf elementen worden levend. Adem wordt levensadem, ether wordt levensether, kundalini wordt levensvuur (in relatie met de drakenenergie) en de substantie van de aarde wordt vruchtbaar. Dat laatste betekent dat de substantie van het lichaam totaal veranderd wordt doordat de lichtlichamen weer volledig in de cellen resoneren. Dit gaat celletje voor celletje. Het is creatiekracht tot in het fysieke.
Dit is een essentieel proces om hogere lichtlichamen in het lichaam te integreren, en een soort noodzakelijke stap voor de volgende fase. 
Tijdsbeleving verandert en alles gaat meer via ervarend leren en via de gevoelsvelden. Als we via gevoel ervaren, kunnen we in een flits enorm veel inzichten krijgen en informatie ontvangen. Als het gevoel geaard is in het lichaam, beklijft alle informatie en gaan we beseffen hoeveel informatie ons lichaam in zich draagt. Ons (fijnstoffelijke) lichaam wordt een verzameling van lichtbibliotheken uit alle hoeken van het universum!
Alle organen voor horen, zien, voelen, proeven en ruiken worden helder en objectief en worden instrumenten van het hart. Zij geven objectieve informatie door waarneming en gewaarzijn, ontdaan van de kleuring van de persoonlijkheid.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.