Living Thirteen 4
Living Thirteen 4
  Living Thirteen 4 helpt om een en al hart te zijn in je lichaam in je voelen en in je handelen en om zo te manifesteren wie je bent. De energie die jouw hart ontvangt, komt van voorbij...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Living Thirteen 4 helpt om een en al hart te zijn in je lichaam in je voelen en in je handelen en om zo te manifesteren wie je bent. De energie die jouw hart ontvangt, komt van voorbij de aarde, van de sterren en van jouw andere delen die met het geheel verbonden zijn. In de energie is het mannelijke en vrouwelijke volkomen in balans en vooral het vrouwelijke heeft zich dieper ontvouwen in jou.  
De energie is zelfbevruchtend en zelfsturend. Jij bent de schepper van jouw bestaan. Van je lichaam, van je gevoelens en jouw gedachtes over wie jij bent en over jouw werkelijkheid nu. Alle oude percepties, gedachten en woorden mogen worden doorvoeld en worden losgelaten. Het licht van de sterrentaal, het trillingsveld van liefde zoals jouw hart dit nu herkent en erkent, krijgt meer ruimte in je. Dit is zo zacht, warm, fijngevoelig en doorleeft. Zo vrolijk dat het je zin geeft om te lachen, te zingen en te dansen.
Het is bijna een ambachtelijk proces om dit trillingsveld in je dagelijks leven te manifesteren, is. Het vraagt precisie om bij je gevoel te blijven, steeds weer eerlijk te zijn, niets als vanzelfsprekend aan te nemen en om je angsten te erkennen in alle lagen van je menszijn (en van je buitenaards zijn). Je geeft je angsten ruimte in intiem contact met jouw hogere liefdesveld. De weg in jou is vrij om te gaan doen waarvoor je oorspronkelijk naar de aarde bent gekomen, waar jij vanzelfsprekend goed in bent. Wat is jouw vorm van expressie? Iedere vorm levert een levende bijdrage aan de kleurenweelde van de nieuwe aarde. Living Thirteen 4 genereert in jou een bedding van Zijn waardoor je handelt in vertrouwen op de wijsheid van je hart. Zo worden ook nieuwe uitwisselingsvormen van energie en vormen (producten) geschapen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.