Living Thirteen 3
Living Thirteen 3
  De serie Living Thirteen werkt eigenlijk van achter naar voren. Eerst wordt de blauwdruk voorbereid met de hogere nummers en bij de lagere nummers vindt de verbinding met het fysieke...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

De serie Living Thirteen werkt eigenlijk van achter naar voren. Eerst wordt de blauwdruk voorbereid met de hogere nummers en bij de lagere nummers vindt de verbinding met het fysieke lichaam en de manifestatie van de verandering plaats.
Ook bij Living Thirteen 3 wordt eerst het oude losgelaten voor het nieuwe toegang krijgt. Het oude gaat over onvrije (buitenaardse) verbindingen en bemoeienis. Een gevoel van misselijkheid kan een ondersteuning zijn om de energieën met name in het derde chakra (ook de achterkant) los te laten. 
Dit proces van loslaten opent de lichtstructuren dieper in het lichaam, in benen, armen, handen en voeten.
Dit geeft een nieuwe veiligheid aan het Innerlijke Kind dat nu in haar sterrenaanwezigheid licht kan geven. Het Innerlijke Kind wordt als eerste ontvangen door jouzelf en als jij dat doet, volgen anderen automatisch. 
Kinderen en pubers hervinden met dit flesje makkelijker waarom ze hier op aarde zijn. Omdat het verbindt met je Bron, met je lichaam, met je liefde en met je scheppingskracht. 
Wie klaar is voor de informatie van boven de dertiende dimensie, komt in een hoger veld, een spiraalvormig trillingsveld van wisselende kleuren, klank en licht in een samenhangend geheel. De lichtdraden van genezende kleurvelden regenereren het fysieke lichaam. 
Dit is vooral vibratie en klank, die gaan over de oerinformatie, de oeressentie en de oerwijsheden, ver voorbij het woord. Dit is alleen voel-, hoor-of ervaarbaar in klank, licht en liefde, geen woorden.
Door vibratie vindt het lichaam de lichtsleutel naar de ziel. De licht- en klankvibratie brengt het licht van de ziel in de cellen. De kristalstructuur van het DNA, is als een soort meerdimensionale lichtbol, in een boomstructuur van de Kabbalah. Dit wordt afgestemd op de ziel. Dit is een hogere vorm van heling van het fysieke lichaam. Deze is voor wie daar klaar voor is en accepteert dat je dit alleen maar kunt ontvangen in overgave aan je essentie die God is. Dit is je enige leidraad.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.