Living Thirteen 11
Living Thirteen 11
  In Living Thirteen 11 komt de eenheid als realiteit tot je beschikking. Dit nummer is voorbij het lijden van de 3D. Nummer 11 kan zijn werk pas in volle omvang doen als je minstens een...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

In Living Thirteen 11 komt de eenheid als realiteit tot je beschikking. Dit nummer is voorbij het lijden van de 3D. Nummer 11 kan zijn werk pas in volle omvang doen als je minstens een aantal lagere nummers van de Living Thirteen hebt doorgewerkt. Het is een zuivere transparante energie die in de hersenstam je multidimensionaliteit verder opent. Je hersenen leren omgaan met de veelkleurige en veelomvattende informatie van jouw andere zelven en deze voegen zich samen in jou als één hologram en tegelijkertijd als één punt. Dat kun je ervaren als het opvullen van wie jij bent, maar je kunt het ook ervaren als ‘lege’ ruimte.  
Er is één koers die je vaart, ingebed in het geheel of in aansluiting op het geheel en op de Ene. Je wordt bevrucht en je bevrucht jezelf alsof er een muziekstuk gespeeld wordt tussen de aardse en kosmische realiteit. Er zijn nieuwe frequenties, toonhoogtes, versnellingen en een nieuwe creativiteit. Het veld van de dertiende dimensie, waar alles nieuw gecreëerd wordt, komt in jouw keuzebereik zodat je bij kunt dragen aan een nieuw overkoepelend veld voor de aarde. 
Uiteraard is dit een leerweg voor de mens waar je stap voor stap ingroeit. Je hoeft slechts één stap per keer te nemen, omdat die ene stap een potentieel groter veld voor de volgende stap opent. Stap twee had je nooit zo kunnen bedenken en nooit als eerste stap kunnen zetten. Maar nu zet je hem vol vertrouwen, met plezier voor het avontuur dat zich ontvouwt.
Living Thirteen 11 vult jou op zo’n manier met jezelf en met je eigen Zijn, waardoor je door je Zijn als een transformator op de omgeving gaat werken, zonder dat je hier iets voor doet. Door je aanwezigheid open je bij anderen bewustzijnsvelden waar zij zich tot dan toe niet veilig voelden om deze in zichzelf toe te laten. Jouw liefdesveld en Zijn genereert deze veiligheid, waardoor heling automatisch plaatsvindt. Met en zonder woorden.
Dit geeft meesterschap van het multidimensionale hart in totale verankering met alle andere chakra’s en gegrond in je fysieke lichaam. En het geeft de mogelijkheid om voor meesterschap te kiezen in de materiele en fijnstoffelijke werelden.  
Deze Living Thirteen geeft stilte en genereert vrede. Hij brengt je thuis bij jezelf en bij jouw plek in het universum. Met een enorme dankbaarheid en dank je wel aan alles en iedereen die hierin bijdragen. Alles is goed. In La’Kech (ik ben een andere jij), Namaste (wij zijn één in Goddelijke Licht en Liefde), Aum nama Shivaya (ik omhels de Stilte van wie Ik Ben, Alles Is en Ik groet wie we in staat zijn te worden,  het mannelijk-vrouwelijk goddelijk Principe).

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.