Living Thirteen 10
Living Thirteen 10
  Waar je in de confrontatie van de tegenstellingen bij Living Thirteen 9 je schoonmaakwerk gedaan hebt, geeft nummer 10 je het blijde gevoel dat je nu werkelijk een stap verder bent in...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Waar je in de confrontatie van de tegenstellingen bij Living Thirteen 9 je schoonmaakwerk gedaan hebt, geeft nummer 10 je het blijde gevoel dat je nu werkelijk een stap verder bent in het oplossen van de polariteit. Door het doorwerken van nummer 9, herken je de aspecten van polariteit beter in jezelf . Nummer 10 helpt je de laatste restjes op te ruimen, wat leidt tot bewustzijn, overgave en acceptatie van beide polaire kanten in jezelf.  
Het schoonmaakproces heeft een gevoel van alomvattende liefde in jezelf geopend: liefde voor jezelf, voor de mensheid en voor het proces van mens-zijn en het zorgt voor de diepe gronding die het (lichamelijk) doorvoelen hiervan je geeft. Liefde tot in elke cel van je lichaam.

Je hebt direct inzicht in waarom mensen en buitenaardse wezens zo handelen omdat  je nu alles vanuit een groter overkoepelend veld van bewustzijn bekijkt dat voorbij gaat aan de op angst gebaseerde en afgescheiden emoties van de persoonlijkheid. Je hoeft anderen niet meer te redden van het duister omdat je beseft dat ook andere mensen recht hebben om ervaringen op te doen in het veld van licht en duister. Een keus die ieder mens alleen voor zich kan maken en waar jij je nu zonder oordeel toe kunt verhouden. Jouw Zijnsveld is een veilige uitnodiging voor anderen en schijnt als een helder, vrij lichtbaken.
Living Thirteen 10 heeft een diepgaand effect op de doorstroming van het hartchakra, de ruggengraat en het lichaam. Het toelaten van de grotere, multidimensionale velden van licht en liefde, nu ingebed in het proces van mens-zijn, drukt zich uit in een betere doorstroming van de ruggengraat en het meerdimensionaal worden van je fysieke lichaam en van de celstructuren. Je hele lichaam kan nu ook op de wetmatigheden van hogere dimensies gaan resoneren. Kruin, hart en stuitchakra stromen breder door. Dit opent een gevoel van overgave, samen met een diepere gronding. Hemel en aarde verenigen zich in jou.
De velden van de engelen komen op een hele nieuwe manier in je bereik omdat jouw engelenaspecten in jezelf weer toegang tot jou krijgen. Sananda toont zich in zijn kosmisch liefdesveld om jou te laten ervaren dat de kosmische Christusenergie ook tot in jouw mens-zijn beschikbaar is: een gouden liefdesenergie, kwetsbaar en krachtig. 
De nieuwe kwaliteit van Zijn is gewaarzijn: alles tot in elke cel van je lichaam voelen en alles tegelijkertijd zijn. Gewaarzijn is de basis van de nieuwe aarde en je bent 24 uur per dag heldere, bewuste ervaring, ook in de droomstaat of de nachtelijke reizen. Je taal is neutraal en draagt de trilling van de energie achter de taal.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.