Living Grail 9
Living Grail 9
  Vanaf Living Grail 8 maakt de aarde contact met ons in plaats van dat wij contact met de aarde maken. De aarde is een enorme bron van voeding voor ons. Bij deze aarding vanuit hogere...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Vanaf Living Grail 8 maakt de aarde contact met ons in plaats van dat wij contact met de aarde maken. De aarde is een enorme bron van voeding voor ons. Bij deze aarding vanuit hogere lichtvelden en hogere bewustzijnsvelden van moeder aarde, onze dierbare Gaia, is de kracht van de aarde die van vuur. Ondanks de vuurkracht is het een vrouwelijke, zachte energie.
Vooropgestelde ideeën worden verbrand, het lager mentale veld wordt schoon gebrand. Tot nu toe werd het woord ‘branden’ amper genoemd. Maar het elektrische, kosmische vuur is geactiveerd en alles wat lager dan deze trilling is, wordt opgeruimd. Het is een energie waar we alleen maar ja of nee tegen kunnen zeggen, een tussenweg is er niet.
De vuurkracht brengt ons ook dieper in de stilte. De vuurkracht helpt ons om alles los te laten wat wij vast willen houden. Er valt eigenlijk in die staat van Zijn niets meer vast te houden. Informatie komt en gaat. Living Grail 9 gaat over de poort van meesterschap voor dit leven en voorbij dit leven. Als wij door de poort gaan, dan is er geen weg terug. Dan kiezen we voor het elektrische vuur en de weg van belangeloze liefde en overgave aan het grote geheel. Als we door de poort gaan, krijgen we weer onze essentie van onsterfelijkheid terug. Het elektrische vuur is een eeuwig brandend vuur, omdat het in zichzelf brandt en niets buiten zichzelf nodig heeft. De menselijke wil is dan op een bepaalde manier uitgeschakeld; deze energie laat zich niet dwingen. Hierdoor kan er ook geen misbruik van gemaakt worden.
Als de vuurstroom krachtiger is, heeft het woord meer uitwerking als we het uitspreken. Het betekent ook dat als de waarheid wordt gesproken, hij door anderen wordt herkend en geaccepteerd. Denk aan het elektrische vuur. Dat brandt in zichzelf. Iemand die de waarheid spreekt, hoeft geen medestanders te hebben en is ook niet tegen iemand. De persoon spreekt dan onbevooroordeeld, los van sociale wenselijkheid. Dat maakt dat anderen daar onbevangen naar kunnen luisteren.
De vuurkracht van het woord moet je wel leren kennen. Woorden kunnen zo’n scheppingskracht genereren, dat iets per direct tot stand komt. Eigenlijk is de intentie erachter het werkende veld, zodat ook niet uitgesproken woorden soms even krachtig kunnen werken. Living Grail 7 en 8 (en voorgaande nummers) zijn heel belangrijk, zodat er voldoende uitzuivering plaats vindt en alleen het eigen gezuiverde vuur brandt.
Door gebruik van Living Grail 9 kunnen we de boodschappen van moeder aarde als levend wezen beter ontvangen. De aarde zelf is zo ver, dat zij niet meer duldt dat zij niet gehoord wordt. De Indianen, de Maya’s, de Aboriginals, de Bosnegers hebben altijd de aarde behandeld als levend wezen, met respect en als hun eigen moeder. Maar zijn heel vaak niet gehoord door anderen.
Er is een veld aan het ontstaan waar mensen niet langer dulden dat er onwaarheid gesproken wordt. Kijk bijvoorbeeld naar de verhalen rond vaccinaties en een steeds grotere groep mensen die de vaccinaties weigert.

Living Grail 9 reinigt vanuit vuurkracht mijn mentale velden en geeft mijn woorden scheppingskracht.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.