Living Grail 8
Living Grail 8
  Living Grail 8 werkt op alles wat in het lichaam elektrisch is: zenuwoverdracht en de hersenen. Disharmonische prikkels worden schoon gemaakt en ook vervuiling door verkeerde...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Living Grail 8 werkt op alles wat in het lichaam elektrisch is: zenuwoverdracht en de hersenen. Disharmonische prikkels worden schoon gemaakt en ook vervuiling door verkeerde gedachtepatronen.
Op zenuwbanen die niet gebruikt worden zetten zich minuscule kalkafzettingen af, waardoor de prikkelgeleiding afneemt. Nummer 8 ‘verkruimelt’ als het ware de verkalking, waardoor het elektrisch veld hersteld wordt. Delen van de hersenen worden door de toegenomen prikkeloverdracht weer geactiveerd. We gebruiken nu 10-15 procent van onze hersenen. Dan kunnen we ons iets voorstellen bij hoeveel de energiedoorstroming in ons lichaam toe gaat nemen, zodat de hersenactiviteit ook toe gaat nemen. Je zou zeggen als je deze informatie leest, dat veel mensen dus deze remedie zouden moeten nemen, maar dat kan alleen en het werkt alleen als het bewustzijn eraan toe is en de intuïtie aangeeft dat dit het juiste flesje is.
Living Grail 8 ondersteunt om de informatie in de hersenstam te ontsluiten. Het ontsluiten van de hersenstam maakt, dat we informatie van binnenin onszelf of in de cel zelf ontsluiten (zoals dit werd aangegeven bij Living Grail 7). Dit noemen we elektronisch bewustzijn. De hogere lichtvelden brengen de velden van informatie (die in de kosmos natuurlijk ook in overdaad aanwezig zijn) op celniveau in trilling of in het elektronische circuit en ons bewustzijn pikt deze subtiele trillingen op, die de hersenen dan weer omzetten in bewuste informatie.
Het menselijk lichaam is in zijn huidige architectuur helemaal toereikend voor een multidimensioneel leven. Alleen de potentie moet verder ontsloten te worden.
Ons bewustzijn functioneert op elektriciteit, bewustzijn en lichtenergie. Deze drie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dus waar het bewustzijn meer en meer afgestemd is op de monade of de Ik Ben, is een hoger voltage mogelijk. Nogmaals we ontsluiten de informatie en de trilling die al in ons aanwezig is.

Living Grail 8 herstelt de prikkelgeleiding van ons zenuwstelsel waardoor we meer toegang krijgen tot de hogere informatie van onze cellen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.