Living Grail 6
Living Grail 6
  Living Grail 5 en 6 werken het meest heftig om de fysieke structuur en materie op een hoger trillingsplan te brengen. Beide lichtremedies maken het lymfe systeem grondig schoon. Het...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Living Grail 5 en 6 werken het meest heftig om de fysieke structuur en materie op een hoger trillingsplan te brengen. Beide lichtremedies maken het lymfe systeem grondig schoon. Het lymfe systeem is het meest verdichte systeem van het lichaam. De botstructuur is minder dicht.
Bij nummer 6 begint ook de integratie van de linker en –rechterhersenhelft. Met name de dolfijnen en walvissen hebben veel verdriet gehad dat de mensheid een splitsing is gaan maken tussen links en rechts, waarbij wij uit de harmonie van de aarde geraakt zijn, terwijl de walvissen en dolfijnen altijd de integratie tussen beide hersenhelften hebben behouden. De linker hersenhelft heeft toegang tot de wetmatigheden van de natuur en de rechterhersenhelft is een creatie veld. Als links informatie geeft aan rechts, dan krijgen we bewustzijn waarom iets zo in elkaar zit. Als rechts informatie geeft aan links, dan voelen we hoe we de natuurwetten kunnen respecteren en daarmee kunnen samenwerken.
De Living Grail serie ondersteunt het bewustzijn om het fysiek lichaam te wekken (wakker te maken) en te doortrillen, waardoor het meer en meer als een levend systeem gaat functioneren. Vanaf nummer 6 krijgen we meer bewustzijn op ziekte van ons fysieke lichaam, als zijnde een blokkade in de doorstroming van informatie vanuit het bewustzijnsveld. Doorstroming van het bewustzijn, heeft een directe werking op het fysieke lichaam.
Als het bewustzijn en de trilling van het lichaam toeneemt, hebben we een natuurlijke behoefte aan vers, levend en onbewerkt voedsel als versterking van onze levenskracht. Maar we moeten nog leren om het voedsel met net zoveel liefdeskracht en bewustzijn te laten groeien als ons lichaam er nu aan toe is om te trillen.
In de tijd van Lemurië was de samenwerking met elementalen en alle andere wezens als deva’s, trollen, feeën, elven, kabouters, gnomen, zeemeerminnen enzovoort, heel gewoon. Wij konden ze gewoon zien en ze waren onlosmakelijk met ons verbonden. Door de gang van de mens door 3D zijn we de verbinding grotendeels kwijt geraakt en zijn al deze wezens naar het rijk van fabelen en sprookjes verwezen. Buiten ons waarnemingsvermogen zijn zij op een bepaalde manier wel ‘levend’ gebleven, maar ons bewustzijn activeert hun kwaliteiten en vice versa. Zij leven meer, als wij ze bestaansrecht geven en wij krijgen meer levenskracht door hun vitale bijdrage aan ons lichaam en het laten groeien van alles wat leeft. Living Grail 6 brengt deze wezens opnieuw in ons bewustzijn.

Living Grail 6: ‘Ik sta stevig en verankerd in de aarde. Krachtig. Lichaam en geest zijn een.’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.