Living Grail 4
Living Grail 4
  Dit nummer gaat over meesterschap en over de alchemie van het hart. De hartsenergie heeft een alchemistische functie. De alchemistische transformerende energie creëert iets mooiers,...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Dit nummer gaat over meesterschap en over de alchemie van het hart. De hartsenergie heeft een alchemistische functie. De alchemistische transformerende energie creëert iets mooiers, iets voorbij wat er was. Alchemie heeft een levenstoevoegende kwaliteit. Alchemie brengt materie op een hoger trillingsplan. De ware meester wordt dat creatieveld. Die doet het niet, die wordt het. Dit heeft te maken met het (vanzelfsprekende) geduld van het hart om te wachten tot de tijd rijp is.
Living Grail 4 helpt het hart in zijn rijpingsfase en transformatieproces naar een staat van zijn, waar het hart open is en altijd stroomt. Hoe merk je nu als individu dat het hart een centrale positie heeft in jouw bestaan? Je doet de dingen alsof ze gewoon en simpel zijn, terwijl er voor die tijd, een deel jouw bewustzijn vanuit het ego meetrilde en besefte ‘hoe goed je bezig was en wat voor belangrijk werk je deed’. Dat ego bewustzijn is niet meer of slechts op de achtergrond aanwezig. Je geeft wat je tot je beschikking hebt of wat jij ontvangen hebt en dat is het. Pas als we zo handelen, begrijpen we de nederigheid en eenvoud van de meesters, omdat er simpelweg geen ego meer mee resoneert.
De liefdesenergie is van zo’n aard, dat het de dualiteit overstijgt, omdat het overal eenheid ervaart en genereert.

Living Grail 4 helpt het hart rijpen naar een staat van zijn dat het altijd open en stromend is.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.