Living Grail 1
Living Grail 1
  De serie Living Grail laat ons een andere werkelijkheid ervaren ten aanzien van het fysieke lichaam. Duizenden jaren lang hebben we het lichaam proberen te negeren, te ontkennen, te...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

De serie Living Grail laat ons een andere werkelijkheid ervaren ten aanzien van het fysieke lichaam. Duizenden jaren lang hebben we het lichaam proberen te negeren, te ontkennen, te pijnigen, omdat allerlei religies of het geloof dat aangaf en dit als goed en juist aanmerkte. We hebben een grote splitsing gemaakt tussen de geest en het lichaam. Alsof de instinctmatige impulsen en begeerten uit het lichaam voortkomen en wij er niet voor verantwoordelijk zijn.
Living Grail 1 en de volgende nummers laten ons ervaren dat lichaam en geest EEN zijn. Het fysieke lichaam is de materiële of gematerialiseerde kant van de geest en niet als vaststaand gegeven, maar als een continu beweeglijke expressie van wie wij zijn. Het verandert in vitaliteit, doorstroming, schoonheid en doorlaatbaarheid.
Het fysieke lichaam gaat resoneren als informatielichaam, net zoals de hogere lichtlichamen. Het fysieke lichaam wordt een drager van de wijsheid van de aarde-energie, waardoor wij de Shekinah – het vrouwelijk aspect van het goddelijke – via het fysieke lichaam leren kennen. Het fysieke lichaam is ook de hoogste uitdrukking van creatie. Via de wijsheid van het fysieke lichaam krijgen we toegang tot deze bron van wijsheid. Daarmee komen kosmos en materie of het mannelijke en vrouwelijk in het heilig huwelijk bij elkaar in een gelijkwaardige relatie.

Living Grail 1 nodigt je uit om volledig in je lichaam plaats te nemen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.