Holy-Hock
Holy-Hock
De frequentie Holy-Hock representeert een hybride jongen. Hij weerspiegelt ons Vrede op aarde. Vrede is de basis van zijn bestaan. Hij laat je ervaren hoe je een samensmelting kunt zijn van een...
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De frequentie Holy-Hock representeert een hybride jongen. Hij weerspiegelt ons Vrede op aarde. Vrede is de basis van zijn bestaan. Hij laat je ervaren hoe je een samensmelting kunt zijn van een mens in mannelijke (vrouwelijke) vorm en een goddelijke mens.
De frequentie Holy‐Hock ondersteunt je om in een staat van zijn en innerlijk weten te zijn. Het geeft je een dieper besef van wie je bent en wat jouw plek is in het bestaan als mens in synchroniciteit met je multidimensionele zelven. Met de ondersteuning van Holy-Hock en de ‘entourage’ van andere spirituele ‘beings’, word je ondersteund op jouw reis in vrede en harmonie met alle dingen.
Holy-Hock ondersteunt je om je meer verbonden te voelen met en laat je ervaren dat jij hoort bij de aarde, de wind, de lucht, de zon en alle elementen binnen het universum.
Holy-Hock ondersteunt je ook om je levenskracht te balanceren met al het leven en hij nodigt je uit om gewoon jezelf te zijn.  Je beseft je meer en meer dat alles elkaar ondersteunt en samenwerkt in een heilige (hele) harmonie in de ervaring en gevoel van De Heilige Graal. De frequentie nodigt je uit om met een verhoogde sensitiviteit en gevoeligheid verliefd te worden (zijn) op alle geuren en de smaak van het leven op aarde. Het Leven kan letterlijk nieuwe deuren en portalen voor jou openen die jou nieuwe manieren van leven laten zien en je in beweging brengen om op een nieuwe manier te leven. Wanneer je je plek voelt in het grote geheel, dan geeft dat een gevoel van vrede en zekerheid dat alles een plek heeft met hernieuwde vitaliteit, zachtheid en tederheid.
De hybride Holy-Hock heeft de intentie om te incarneren. Hij zal nieuwe ontwerpen binnenbrengen en ontdekkingen als een nieuwe ‘ingenieur’. Hij is een samensmelting van vele culturen en vele dimensionele lagen. Hij reist door water, land en alle ruimte daartussenin. De frequentie Holy-Hock nodigt je uit om je horizon te vergroten, om te reizen, om samen te smelten met andere culturen en deze met gemak aan te voelen en te begrijpen. De frequentie ondersteunt je om een levenskeuze te maken waar het leven van jouw creatieve potentieel van je multi-D-zelven jouw normale uitgangspunt wordt. Je kunt jezelf zo voorbereiden op nieuwe incarnaties of jouw multi‐D-leven in het Hier en Nu. Jij bent jouw eigen multi‐D-begeleiders. Holy-Hock als kind houdt in zijn staat van zijn deze nieuwe mogelijkheden wat nu mogelijk is in een nieuw geëvolueerd menselijk lichaam en in menselijke omstandigheden. Holy‐Hock is een subtiele netwerker van de sterren die jou een simpel overzicht laat zien vanuit vele perspectieven. Hock de Hele (Whole-y) vertegenwoordigt de heelheid in zijn zijn, iemand die een diep gevoel van vrede en begrip van wie hij is in het grotere plaatje van leven op aarde en in de andere dimensies. Holy-Hock is een volledig bewuste samensmelting van mannelijk en vrouwelijk. Zijn perfecte balans zie je in zijn heilige geometrie en de holografische velden. Volledig verbonden en compleet in zichzelf, een jongen die IS, in perfecte harmonie met alle dimensies, culturen en naties.

Uitgebreide informatie is terug te vinden in het Hybriden Children Boek

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.