Hey-Me - Contact via gevoel en telepathie op aarde/sterrenstelsels. Reuk ontwikkelen. Speels en liefdevol.
Hey-Me - Contact via gevoel en telepathie op aarde/sterrenstelsels. Reuk ontwikkelen. Speels en liefdevol.
Via gevoel en telepathisch te zijn met mensen en dieren op aarde en in andere sterrenstelsels. Reukwaarneming ontwikkelen. Speels en liefdevol.
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Hey-Me (Emy) laat zichzelf zien als een menselijke hybride.
Zij heeft de kwaliteit om zich te
verbinden met dolfijnen, walvissen en het dierenrijkdom dat zowel huisdieren, wilde- en tropische dieren omvat.
Zij spiegelt ons de mogelijkheid om telepathisch te zijn met mensen en dieren op aarde en in andere sterrenstelsels.
Zij ondersteunt ons om onze telepathische vaardigheden te ontwikkelen met zowel onze galactische familie als met andere mensen die multidimensioneel communiceren. 

Wij zijn zelf een soort hybride collectief, in telepathische eenheid met onze andere (licht)lichamen. Wij zijn onszelf aan het trainen om in meerdere dimensionele realiteiten tegelijkertijd te co-existeren. Op deze manier wordt er een nieuw resonant veld geco-creëerd tussen onze (andere) zelven om de veranderingen in onze lichtlichamen en fysieke lichamen (met verschillende dichtheden) te ondersteunen. 

De telepathische vereniging ondersteunt onze galactische familie om beter de dichtheid te begrijpen waarin wij leven en hoe we beide werelden kunnen overbruggen. Onze andere zelven kunnen synchroon resoneren met Hey-Me in deze verschillende velden van bewustzijn, frequentie, telepathie en bijpassende liefdesvelden. 

Hey-Me ondersteunt ons om plekken op aarde te creëren waar we Liquid Light Frequencies in de natuur in harmonie kunnen leven met onze dierenfamilie en met het planten- en stenenrijk. Zij deelt met ons en werkt met ons samen op een holografische supersnelweg waar we zowel overdag als ‘s nachts onze hybride familieleden kunnen ontmoeten. Wij kunnen ons verbinden met Hey-Me’s frequentie signatuur via telepathische beelden en via gevoel. Zij weet dat wij die kunnen herkennen en dat we deze dimensionele gebieden zo samen kunnen overbruggen.
Zij laat ons nieuwe creaties zien. Zoals een kind roept: ‘Hé kijk eens wat we gemaakt hebben!’ Het is een soort van galactisch: ‘Zie en vertel het door’. Hey-Me is gepassioneerd over het co-creëren en uitwisselen van holografische en sensorische beelden. Zij assisteert ons ook om onze reukwaarneming verder te ontwikkelen en ons te verbinden met de verschillende gevoels-texturen die in ons universum te ervaren zijn. Op deze manier kunnen we ons gevoelsmatig dieper verbinden met elkaar, de natuur en het dierenrijk. 

Hey-Me houdt ervan om te spelen met haar lichaam en soms deels dier deels mens te zijn. Zij ondersteunt ons om moed te ontwikkelen om harmonie te zien en ervaren op terreinen die anders zijn dan wij ze gewend zijn in de huidige fysieke wereld. Zij nodigt ons uit op een speelse en liefdevolle manier om in eenheid te zijn met onszelf, met de verschillende rijken, met het universum, met de synchroniciteit van Leven en met Al dat Is. 

 

Uitgebreide informatie is terug te vinden in het Hybriden Children Boek

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.