Life Force Foto voor de spray Foto na de spray
Life Force Foto voor de spray Foto na de spray
Life Force
Deze frequentie wordt ingezet voor activatie van het zelf genezende vermogen en creatiekracht. Voor (nieuwe) levensenergie en het overschrijven van lichaamsprogrammeringen.
€ 27,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Life Force - Kracht

Je lichaam geeft signalen zoals pijn, vermoeidheid, irritatie en overgevoeligheid. Door deze spray word jij je bewust van wat je nodig hebt. Rust, beweging, bepaald soort voeding, in de natuur zijn en je grenzen. Je voelt steeds beter wat goed is voor jou op dit moment.  Als jij werkelijk datgene doet wat goed is voor jou, herstelt jouw lichaam zich op een natuurlijke wijze. Deze spray is zeer krachtig bij herstel na ziekte, na een zware periode en bij operaties. Er zijn ook goede ervaringen bij gebruik tijdens chemo therapie.
'lk luister naar de signalen van mijn lichaam en zorg goed voor mezelf'.

Beschrijving

De Life Force spray vergroot de werking van je intentie op het zelfgenezend vermogen van je fysieke lichaam. Een intentie is het zuiver richten en focussen op datgene wat jij diep van binnen wezenlijk wenst. Een intentie is zuiver als je hart er blij van wordt, want dan is de intentie ook in overeenstemming met jouw Hoger Zelf. Dan is het dus simpelweg jouw waarheid.
Met ondersteuning van de Life Force spray kun je krachtiger alle oude programmeringen, emoties, gedachten, trauma's en vastgeroeste maatschappelijke opvattingen overschrijven in het lichaam. Die oude programmeringen zijn in de informatievelden en in de cellen van de organen, spieren, botten en het bloed opgeslagen. Dit beïnvloedt dus hun functioneren zonder dat je je daar (nog) bewust van bent. De intentie overschrijft de oude informatie, zoals je de informatie op een harde schijf kunt overschrijven.  De intentie komt vanuit het hart en hoe meer het hart liefde in de breedste zin van het woord kan voelen, hoe meer het hart zich de perfecte aard en schoonheid van het lichaam en de lichaamsintelligentie herinnert.
De Life Force spray versterkt het lichaamsbewustzijn, zodat je je meer bewust wordt van wat je lichaam nodig heeft aan rust, beweging, bepaald soort voeding, aanraking, buitenlucht, zonlicht enz.
Belangrijk bij een sterker wordend bewustzijn is dat daar dan ook de verantwoording bij hoort daar naar te handelen. Dit is het nieuwe doen. Je bewustzijn en je lichaam worden krachtiger om zichzelf te helen. Meer lichaamsbewustzijn geeft je ook intensere ervaringen, omdat je zintuigen sterker en verfijnder werken en je meer levensenergie ervaart.

Aurabeschrijving

Bij de tweede aurafoto na sprayen valt meteen op dat het auraveld gelijkmatiger is geworden. De kleur lichtblauw-turquoise is aanwezig in het hele auraveld. De persoon wordt  weer in contact gebracht met haar innerlijk zijn. Turquoise is de mengeling van blauw (keelchakra) en groen (hartchakra). Via de keel wordt expressie gegeven aan het hart. Er is rust en balans. De spray zorgt voor helderheid en inzicht (de lichtblauwe laag boven het hoofd). Hij verstrektde trillingen vanuit de innerlijke bron, je ware zelf. De kleuren zijn mooi helder. Dit duidt op een gezond auraveld, vol inspiratie op een hoger bewustziijnsniveau.

Gebruiksadvies

Je kunt de spray toevoegen aan een glas water. Eén keer sprayen is voldoende. Gebruik de spray 3-5 keer per dag gedurende enkele weken. Probeer de tijd te nemen om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, zodat je af blijft stemmen op datgene wat je wenst. Langdurige inname is essentieel, het verdiept je bewustzijn en verankert de veranderingen in jezelf.

Revieuws


"Ik voel me heel erg blij en diep, diep verbonden met mijn lichaam. De zin die automatisch opkomt is: 'ik wil leven'."

"Ik voel me verliefd op mijn eigen lichaam en ik voel diep respect en dankbaarheid voor mijn lichaam."

"Alles is mogelijk, alles is open, alles kan."


 

 
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.