'Die 500 euro van mijn zorgverzekering, kan ik die bij jou besteden???'

 

Gisteren sprak ik Saskia. Zij belde omdat zij aan het herstellen is van borstkanker, voor de tweede keer. Het gaat best al heel goed maar ze voelt dat er nog van alles dwars zit... Het hele witte-jassen-traject, zorg en nazorg, heeft ze als zeer destructief en verzwakkend ervaren. Ze voelt veel wroeging naar haar ex-partner en wat er allemaal met de kinderen is gebeurd. Er ligt een stapel 'opruimwerk' en door haar goede ervaringen met de Healing Arts frequenties, belt ze mij. Ze voelt dat er nu meer nodig is om een paar stappen vooruit te komen. Ik vertel haar over mijn consulten en over heling, massage en lichaamswerk.


Consulten worden vergoed door de zorgverzekeraar

Ze reageert heel enthousiast maar baalt omdat ze hier geen geld voor heeft. Ze had geen flauw idee dat mijn consulten worden vergoed door de zorgverzekeraar en sprong een gat in de lucht! Ze heeft nog een budget van 500 euro. We zijn direct afspraken gaan inplannen en maandag zie ik haar voor het eerst! Super veel zin in om met haar te gaan werken en ik weet nu al dat ze zich met de week beter en krachtiger gaat voelen.
Toen we ophingen zei ze: 'Ooow, dit voelt zo goed, ik heb nu helemaal zin in de feestdagen en het begin van een nieuw jaar!'.

Heb jij ook nog budget (of heb je geen idee hoe dat eigenlijk werkt: je kunt terecht zónder verwijzing of verlies van eigen risico) en wil je dat graag besteden om je beter te gaan voelen? 

Wacht niet langer en mail naar nancy@healingarts.nl of bel me even op 06 41 511 219.

  Nancy Jacobs     28-11-2020 13:20     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.