Chrystael 8
Chrystael 8

  Wie ben jij? Wat is je blauwdruk en wat is er opgeslagen in jouw Akasha kroniek? Heldere waarnemingen over vorige levens, jouw levenslessen worden meer duidelijk. Alles wat jij tot nu toe gedaan...

€ 19,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Wie ben jij? Wat is je blauwdruk en wat is er opgeslagen in jouw Akasha kroniek? Heldere waarnemingen over vorige levens, jouw levenslessen worden meer duidelijk. Alles wat jij tot nu toe gedaan hebt, wordt zichtbaar en krijgt een plek in het geheel van jouw levens. Je begint het Goddelijke in alles te zien en te ervaren. Vreugde, Liefde en overvloed kunnen op deze manier ten volle bewust ervaren worden in je leven. Je krijgt een diepere band met je innerlijke weten.

Deze Chrystael maakt dat jij soepeler met verantwoordelijkheid om kunt gaan. Het is geen plicht meer als starre structuur. Je neemt verantwoordelijkheid voor je intenties als positieve kwaliteit, voor je Hogere Zelf en je creatieve stroom. Deze verantwoordelijkheid vraagt geen strenge discipline, maar de soepelheid van de geest van een kind, zodat je iedere dag kunt afstemmen op wat voor deze dag nodig of belangrijk is.

Als je bang bent voor een zekere luiheid in jezelf, combineer je Chrystael 8 met Chrystael 3 omdat deze karaktereigenschappen op een hoger plan brengt. Ook coderingen en implantaten die te maken hebben met starre structuur, discipline, oude inwijdingsrituelen die in de oude tijden geplaatst zijn, kunnen met Chrystael 8 aangeraakt worden en opgeruimd. De Goddelijke energie stroomt diep je centrale kanaal binnen en hoe meer je geaard bent, hoe beter je de Goddelijke energie op kunt nemen. Deze energie heeft een doorwerking op de automatische processen van de organen, omdat deze met spirituele energie ‘overschreven’ kunnen worden. Dit betekent dat het bewustzijn een grotere rol krijgt bij het schoonmaken van de organen. Zo kun jij met je bewustzijn je lever en andere organen reinigen. Alles gaat stromen zodat de oorspronkelijke functie van de organen wordt geactiveerd. Hoe meer energie stroomt, hoe minder vatbaar we zijn voor de energie van collectieve ziektes. Het denkproces dat met de organen verbonden is, kan ook veranderen. Je bent minder gebonden aan patronen als: dit moet ik eten want… Je vertrouwt meer en meer op je innerlijk weten wat goed voor jou is. Het is een stromende en participerende beweging binnen de totaliteit. De logica die daarbij hoort is dat jij je kwaliteiten neerzet, gewoon omdat het bij je past. Jouw aanwezigheid doet zijn werk naar andere mensen zoals de verschijning van Maria heel veel doet zonder dat ze iets actiefs onderneemt.

Chrystael 8 activeert de Ik Ben die Ik Ben. Deze energie heeft betrekking op de ontwikkeling van de thymus, het hoge hartchakra. Ook de thymus wordt afgestemd op het Godsbewustzijn en langs deze weg wordt het Hogere Zelf geheeld. Dit speelt onder andere een rol bij psychiatrische patiënten, omdat bij hen het vertrouwen in het Hogere Zelf is aangetast.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.