Chrystael 7
Chrystael 7

  Chrystael 7 werkt op de verbinding tussen het zesde en zevende chakra. De energie van het zien vanuit het zesde chakra komt in verbinding met je eigen Goddelijke bron. Dit ondersteunt volwassene...

€ 19,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Chrystael 7 werkt op de verbinding tussen het zesde en zevende chakra. De energie van het zien vanuit het zesde chakra komt in verbinding met je eigen Goddelijke bron. Dit ondersteunt volwassenen en kinderen om hun helderziendheid te filteren. Het zien wordt een innerlijk weten. Chrystael 7 ondersteunt ook om het innerlijk weten te uiten, te verwoorden op eigen niveau.

Chrystael 7 trilt overtuigingen los die te maken hebben met cultuur (waarden en normen van een groep) en religieuze systemen. Chrystael 7 ondersteunt je om dit met respect voor je eigen culturele achtergrond te doen. Je maakt jezelf vrij van het collectieve veld wat tot nu toe de grond van je bestaanszekerheid vormde. Dat kan in eerste instantie veel angst (oerangst) bij je losmaken. Als jij je losmaakt van een collectief veld, maak je je eigen, individuele verbinding met God of de Bron, zonder religieus systeem. Dit opent jouw hoogste morele ontwikkeling. Je hebt geen oordelen meer en wijst niemand af op basis van geloof of overtuiging. Dat is de reis terug naar de Eenheid en is het resultaat van dit ontwikkelingsproces: eerst ben je deel van de groep, dan maak je je los van de groep om je eigen individualiteit te ontwikkelen en vervolgens ga je weer op in de groep, maar nu zonder bagage van een bepaalde cultuur of van bepaalde waarden.

Als bovenstaande bewustwording ver genoeg ontwikkeld is, dan kun je ook informatie terughalen uit het kristal van de aarde. Dit is energie die je weer verbindt met het oergegeven van het mannelijke en het vrouwelijke. Dit geeft de kwaliteiten van de creativiteit van het scheppen, vanuit heel grote zuiverheid en vanuit waardering voor het geheel.

Chrystael 7 plaatst je in je eigen centrale kanaal, in verbinding met het kristal in aarde en met het Godsbewustzijn. Als je deze energie geïntegreerd hebt in jezelf, dan heb je alles wat je nodig hebt.

Alles is er voor jou, dat is overvloed.

Chrystael 7 maakt de overgang van kind naar volwassene, omdat de activering van de hormonen minder heftig plaatsvindt. Sterke hormoonstofwisseling vermindert de beschermfunctie van de aura. Een puber wordt gevoeliger voor negatieve energieën en entiteiten. Chrystael 7 verhoogt de trilling waardoor de entiteiten niet binnen kunnen komen.

De sterke hormoonfunctie in de pubertijd heeft de werking om kinderen los te maken van hun ouders. Als kinderen de ruimte wordt gegeven om van jongs af aan eigen keuzes te maken en eigen verantwoordelijkheid te nemen, dan ondersteunen de ouders zo een soepele ontwikkelingsweg. Kinderen hebben de ruimte nodig om zichzelf te ontplooien, omdat veel kinderen beroepen uit gaan voeren die nu nog helemaal niet bestaan en waar ouders nog geen voorstelling van hebben.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.