Chrystael 6
Chrystael 6

  Opent je derde oog, helderziendheid: pulserende energie van het innerlijk oog. Dromen, je dromen worden werkelijkheid, óf blijken ineens een illusie te zijn. Om de hemel op aarde te creëren, heb...

€ 19,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Opent je derde oog, helderziendheid: pulserende energie van het innerlijk oog. Dromen, je dromen worden werkelijkheid, óf blijken ineens een illusie te zijn. Om de hemel op aarde te creëren, hebben wij visioenen nodig. Chrystael 6 maakt de weg voor je vrij voor jouw toekomst en jouw deel in het Goddelijke Plan. Het versterkt helderwetende, helderziende en heldervoelende vermogens om te zien welke kant je uit kunt bewegen. De weg naar verlichting in het aardse bestaan. Liefde en Zijn geïntegreerd in alles: werk, gezin, vrienden, familie en vrije tijd.

‘Ik ben op weg (terug) naar mij Zelf en ik breng dit in alles wat ik ben tot uitdrukking. Ik breng liefde naar de mensheid.’

Chrystael 6 ondersteunt je om de gevoelskant neer te kunnen zetten op aarde en verbindt de ratio met het hart. Hij maakt je gecentreerd en gefocust. Door de werking van Chrystael 6 wordt elke cel van het lichaam gevuld met licht. Het brengt je hele lichaam op een ander trillingsniveau, maar het blijft compact en geaard. Het geeft vertrouwen in je eigen Goddelijkheid en dat je deel bent van het geheel. Je handelt in overeenstemming met je gevoel en vertrouwt meer dat alles komt zoals het komt. Als je zo bent en je spreekt bijvoorbeeld voor een groep, dan ontstaat een open wederzijds gesprek waarbij jij ruimte geeft aan anderen.

Chrystael 6 weerspiegelt de energie Vader /Moeder God. Dit is een machtige energie vanuit het Goddelijke en vanuit het universum. De energie van het mannelijk /vrouwelijk verenigt zich, zodat deze energie zich verder kan ontwikkelen naar eenheid. Dit is ook de energie van je eigen Goddelijke wezen die je nu integreert op wezensniveau (wezenssterniveau, zie Brennan), zodat deze altijd bij je blijft, ook als je overgaat naar een andere dimensie. Deze energie geeft rust op een heel diep niveau. Bij kinderen zie je vaak de potentie van de Vader /Moeder energie al aanwezig. Toch is voor een kind een aards leven nodig om deze energie werkelijk in zichzelf te integreren. Terwijl de kinderen op een andere laag een gevoel van God-zijn kennen en soms last hebben van heimwee hiernaar.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.