Chrystael 4
Chrystael 4

  Zuiverheid van binnen naar buiten. Om zuiver naar het licht te gaan, moet je ook zuiver zijn. Je gaat op een dieper niveau beseffen dat alles wat je eet, doet, waar jij je mee verbindt, iets zeg...

€ 19,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Zuiverheid van binnen naar buiten. Om zuiver naar het licht te gaan, moet je ook zuiver zijn. Je gaat op een dieper niveau beseffen dat alles wat je eet, doet, waar jij je mee verbindt, iets zegt van jou. Alles wat van binnen in jou is, wordt geprojecteerd in de buitenwereld. Van binnen naar buiten. Wat straal je uit en wat zie je om je heen gebeuren? Wat vertelt de buitenwereld jou over wat nog opgelost moet worden in jezelf? Als jij je dit gaat beseffen, kun je niet anders dan volledig meesterschap nemen over jezelf. Jij bent verantwoordelijk voor je bestaan, niemand anders. Dit is een van de mooiste ontdekkingen dat je volledig de regie kunt nemen over je eigen leven. Je bent er nu aan toe onafhankelijk te worden van wat en wie dan ook. Als je leeft in overeenstemming met wie je bent, ga je je eigen grootsheid ontwikkelen en ervaren: Jouw Zon gaat schijnen.

Chrystael 4 bouwt voort op Chrystael 3. De zonnevlecht wordt geherstructureerd tot een palet van alle kleuren van de regenboog. Alle expressie van het Zijn krijg je weer tot je beschikking. De energie werkt in op de achterkant van de rug en de persoonlijke wil wordt Hoger Zelf wil. Daarmee krijgt de persoonlijkheid een order van binnenuit. Het Hoger Zelf stuurt de persoonlijkheid aan door een veelheid van ervaringen op aarde en andere planeten op te doen en deze gerijpte ervaringen komen nu tot jouw beschikking als mogelijkheden van expressie. Op andere stelsels leer je vanuit vreugde en essentie in plaats vanuit lijden. Hoe meer je je afstemt op je essentie, hoe meer je vreugde ervaart in alles wat je doet. Dit is de nieuwe energie.

Chrystael 4 activeert de Universele liefde in het hartchakra. Deze liefde is heel compact, heel dicht bij jezelf en geeft vorm. Chrystael 4 helpt je stevig, geaard en zelfstandig te zijn om deze liefde uit te stralen. De lichtmeesters hebben deze liefdeskracht tot hun beschikking. Jij bent op weg je deze liefde meer eigen te maken, zodat je een krachtbron wordt voor de aarde. Je bent deze liefde door simpelweg te Zijn. De straling van binnenuit geeft een grote bescherming tegen andere krachten. Met deze liefdeskracht kun je voor zalen staan en nieuwe projecten vorm geven en realiseer je je diepste wensen. om soepel, rond en weldadig in je energie te zijn. Als je deze liefdeskracht toepast op het terrein van eten, dan is niet meer bepalend wat je eet, maar de intentie waarmee je het eet. Je geniet van het eten, zegent het eten en gaat daarmee voorbij aan de feitelijke trillingsenergie van het eten. Dit is dus een heel praktisch gebruik van de hartsenergie.

Chrystael 4 verlicht de voorkant van de hersenen, vanuit de kruinchakra. Dit heeft met motoriek en met taal te maken. Het activeert het concentratievermogen en geeft ruimte aan het associatieve vermogen waar kinderen met dyslexie en ADHD sterk in zijn. Het geeft ook structuur aan het associatieve vermogen. Chrystael 4 activeert kosmische energie vanuit het kruinchakra en geeft helderheid in denken en maakt de intuïtieve kanalen schoon. Het creëert een soort doorlaatbaar filter voor oren en ogen wat maakt dat je minder beïnvloedbaar bent. Voor intuïtieve kinderen is dit filter een hele belangrijke bescherming omdat zij alles kunnen horen en zien, maar niet alles kunnen bevatten. Deze filters werken minder intensief in de mate waarin je bewustzijn dit aankan. Kinderen die veel waarnemen, zijn gevoelig voor alle disharmonische energieën om hen heen. Ouders en leerkrachten hebben vaak niet door hoe gevoelig deze kinderen hiervoor zijn.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.