Chrystael 2
Chrystael 2

Nieuwe balans tussen het mannelijk en het vrouwelijke. Chrystael 2 wortelt ons in diepere bewustzijnslagen in de aarde. Dat is ondersteunend om het vrouwelijke principe in balans te krijgen met het...

€ 19,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Nieuwe balans tussen het mannelijk en het vrouwelijke. Chrystael 2 wortelt ons in diepere bewustzijnslagen in de aarde. Dat is ondersteunend om het vrouwelijke principe in balans te krijgen met het mannelijke in onszelf en meer vrouwelijke energie te integreren op aarde. Chrystael 2 harmoniseert ook het contact Vader Zon en Moeder Aarde in onszelf. Geven, nemen, ontvangen, weer loslaten. Het voelt als een lemniscaat beweging van links naar rechts en van boven naar beneden. Alles wat niet harmonieert in ons, laat zich ook zien. Dat vraagt van je om het liefdevol in de ogen te zien en los te laten.

Chrystael 2 geeft een prachtig basisgevoel van genieten, van lichtheid en vrolijkheid. Het geeft een vrouwelijke energie die je beschermt zodat je niet meer beschadigd kunt worden door oude methoden van overheersing en aanpassing. Chrystael 2 maakt ook dat je minder reageert op onbewuste behoeften van anderen en maakt je los van je neiging tot hulpverlenen. Chrystael 2 maakt je los van de continue stroom van prikkels en informatie van buiten. Dit is hulp voor kinderen met ADHD en voor helderziende mensen omdat zij beter bij zichzelf kunnen blijven.

Chrystael 2 beschermt tot op celniveau en brengt je bij je kracht, bij zijn en bij je veilig voelen in jezelf. Zo krijg je meer vertrouwen in wie je bent. Dit is een opbouwend proces en heeft enig geduld en tijd nodig.

Chrystael 2 werkt op de spieren en zenuwbanen van o.a. de ruggengraat. De mentale blokkades op de zenuwbanen worden opgeruimd en de doorstroming wordt hersteld. Dit kun je ervaren als een gevoel van prikkeling en warmte. Chrystael 2 maakt de zevende nekwervel energetisch schoon en herstelt het energetisch kristal op dat punt. Dit punt heeft te maken met het uiten van ware kennis en met de innerlijke stem. Dit is een zuiverder communicatie met het Goddelijke. De innerlijke waarheid krijgt een grotere scheppingskracht.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.