Chrystael 11
Chrystael 11

  Met Chrystael 11 stroomt je Goddelijke energie helemaal door je heen in verbinding met de aarde. Het geeft een gevoel van intense gelukzaligheid en alle gedachten gaan weg. Waar dat relevant is...

€ 19,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Met Chrystael 11 stroomt je Goddelijke energie helemaal door je heen in verbinding met de aarde. Het geeft een gevoel van intense gelukzaligheid en alle gedachten gaan weg.

Waar dat relevant is, brengt Chrystael 11 de diepste lagen van geestelijke verwonding boven tafel van beperkingen en schending van menselijk bestaansrecht en vrijheid die opgelegd zijn in vele religieuze of esoterische stromingen. Chrystael 11 koppelt dit los in je en heelt je oorspronkelijke vermogen in het doorgeven en vormgeven van Goddelijke Liefde. Jij bent aangesloten op het Goddelijk Zelf en hebt daar geen intermediair voor nodig. Ook de functie van alle symbolen die gebruikt worden binnen esoterische stromingen vallen weg: je hebt ze niet meer nodig om contact te maken met je eigen Bron. Of dit nu een Ankh is, een stertetraëder is of een Buddhabeeld.

Chrystael 11 heeft een energetische werking op het ademhalingsstelsel en de slijmvliezen. Ook in de slijmvliezen zijn beperkende coderingen ingebracht o.a. in de tijd van het oude Egypte en werd men zo beperkt in het spreken van de waarheid. Deze coderingen maken dat de slijnvliezen virussen juist binnen laten. Chrystael 11 herstelt de slijmvliezen in hun beschermende werking als buffer die uitstoot wat er niet in thuis hoort. Ook krijgen de prana energie en lichtvoeding veel meer ruimte in het lichaam.

Chrystael 11 ondersteunt om de splitsing in beide hersenhelften geleidelijk op te heffen. In oude tijden was vaak de ene kant of de andere kant van de hersenhelften goed ontwikkeld. Als bij jou beide hersenhelften weer gelijk functioneren, dan geeft dit je een enorme zeggingskracht vanuit spirituele wijsheid. De kracht van het woord hersteld, het woord genereert heling. Je woorden moeten uiteraard in verbinding zijn met je hart en het Goddelijk Plan.

Chrystael 11 geeft tevens bescherming bij (soms onbewust) verkeerd gebruik van het woord. Dit is bij kinderen belangrijk. Intuïtief gevoelige kinderen pikken makkelijk alle energieën en verkeerd gerichte intenties op uit woorden zonder dat zij nog het vermogen ontwikkeld hebben om te voelen of de lading op hun betrekking heeft of eigenlijk niet. Zie ook Chrystael 4 en 7 met betrekking tot de kwetsbaarheid van kinderen juist door hun heldere vermogens. Zij hebben namelijk nog geen sturing vanuit het bewustzijn. Chrystael 11 versterkt de positieve kracht van het woord en kan een belangrijk middel zijn voor ouders.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.