Chrystael 10
Chrystael 10

Opeens zie je hoe schitterend je bent: een liefdevol lichtwezen met de intentie om je gaven te gebruiken voor het welzijn van de mensheid. Je hebt jezelf aangesloten op het Goddelijke Plan. Je ‘rei...

€ 19,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Opeens zie je hoe schitterend je bent: een liefdevol lichtwezen met de intentie om je gaven te gebruiken voor het welzijn van de mensheid. Je hebt jezelf aangesloten op het Goddelijke Plan. Je ‘reist’ naar alle uithoeken van het heelal waar je ooit geweest bent om informatie terug te halen in het hier en nu wat je kunt gebruiken. Je ervaart hulp om je heen. Je voelt je gedragen en opgetild.

Chrystael 10 reinigt de energie van de middenhersenen en net als bij Chrystael 4 wordt de ordening hersteld, maar nu weer op een andere laag. De orde van jou als mens in de lijn van de zeventien chakra’s (als groter veld wordt dit een matrix genoemd) wordt hersteld en oude beperkende coderingen uit de zesde en zevende dimensie worden opgeheven. Met Chrystael 10 plaats je jezelf terug in de matrix van: het kristallen hart van moeder aarde, de walvismatrix, de lichtsteden in de aarde (inner aarde of hollow earth), de dolfijnmatrix, jouw Ik Ben aarde ster, jouw zeven chakra’s, je zielester, de sterrenpoort, de intergalactische poort, het Christusbewustzijn of Elohim Bewustzijn en de grote Centrale Zon of Godsbewustzijn.

Ieder mens die zichzelf herverbindt met de matrix, maakt dat meer andere wezens die verbonden zijn met deze matrixen weer aan het werk kunnen zoals oorspronkelijk de bedoeling was toen ze naar de aarde kwamen. Er is onderlinge afhankelijkheid en eenheid op een positieve manier.

De wetten van synchroniciteit gaan met jou resoneren. Vanuit deze energie werk je ook sterk op het morfogenetisch veld van de aarde. Alles wat jijzelf in jezelf activeert en opruimt, is van invloed op het bewustzijn van het gehele veld en van alle mensen die deze hulp nodig hebben.

Als je beseft hoe dit allemaal in zijn werk gaat, vervult dit je met een immens respect voor de aarde, voor de wezens van de aarde en voor de Creërende Krachten en Machten achter dit universum. Chrystael 10 opent de verbinding naar nieuwe melkwegstelsels en sterrenstelsels die voor ons uit het zicht verdwenen zijn. Deze stelsels hebben een allesomvattende liefde tot hun beschikking. Bij wie zich verbindt met deze energie, wordt de schedel meer verlicht en begint het proces van transmutatie waar koolstof (driedimensioneel) geleidelijk vervangen wordt door silicium (lichtdoorlatend en hoger dimensioneel).

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.