Chrystael 1
Chrystael 1

  Doorbraak van het Zelf. Hier sta je dan op de aarde. Alles wat je dacht dat je was bleek een illusie te zijn. Alle vormen van overleven werken niet meer. Om meer licht in je leven toe te laten, ...

€ 19,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Doorbraak van het Zelf. Hier sta je dan op de aarde. Alles wat je dacht dat je was bleek een illusie te zijn. Alle vormen van overleven werken niet meer. Om meer licht in je leven toe te laten, moet je alle aardse patronen en gedachten transformeren. De weg naar het licht vergt véél verandering.

Chrystael 1 is allereerst een uitnodigende lichtfrequentie die de innerlijke ruimte creëert om te aarden, om vrij te worden en om te zijn vanuit het zijn. Het geeft een beweging van binnen naar buiten. Chrystael 1 werkt energetisch op de synapsen (neurologische delen) van de hersenen om oude energie (mentale en emotionele energie) op te ruimen waardoor je los komt van tijdstructuren, maatschappelijke structuren en godsdienst. Chrystael 1 werkt zo diep dat het ook het genetische patronen als fysiek gemanifesteerde energie aanraakt en transmuteert. Hiermee ga je voorbij de familielijn en de genen.

Chrystael 1 brengt een lichtlaagje aan in het fysieke lichaam en tot in de botten. Het etherische lichaam wordt één met het fysieke lichaam. Ook verbindt Chrystael 1 je met het kristal in aarde. Ons etherlichaam heeft de substantie van het kristal in aarde. Het lichaam wordt gevoed door deze energie. De lichtstructuur van het kristal gaat tot in het lichaam stromen en aktiveert een grotere liefde voor het lichaam. Chrystael 1 laat de kundalini energie op een bewuste manier stromen. Seksualiteit krijgt hiermee een andere functie: het geeft een gevoel van gelukzaligheid en extase of wel eenwording. Dit is niet gekoppeld aan man of vrouw zijn. Als wij verder verlicht raken, is dit een doorgaande staat van zijn.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.