Blue-Star
Blue-Star
Bleu-Star is de 12e lichtfrequentie uit de Hybrid Children serie.
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bleu-Star

Blue-Star is een hybrid die als eerste een hele sterke focus geeft, hij versterkt je intentie en passie vanuit het hart. Hij activeert een nieuwe laag van scheppingskracht die vanuit de aarde komt. Het is een drakenenergie waarin kracht en zachtheid samenkomen. Hij leert ons om diepgaander te scheppen in 'tastbare' samenwerking met de elementen . Blue-Star helpt je om een krachtiger verbinding te maken met het geometrisch veld in de aarde en ondersteunt je in de verbinding met alle fijnstoffelijke beings

Hij genereert een krachtige levensenergie waar creërende kracht c.q. seksualiteit samenvalt met je hartsenergie. Voor mannen een geweldige hulp om in contact met hun zachte mannelijke energie te zijn, voor vrouwen een uitnodiging om hun bekkenenergie mee te laten resoneren. Dat geeft plezier, speelsheid, krachtig jezelf zijn.

 Blue-Star laat ons ook ervaren dat wij als mens gelijkwaardig zijn aan de geestelijke wereld. Blue-Star laat ons het nieuwe mens-zijn ervaren als actieve, bewuste creators van onze werkelijkheid.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.