Aurora 9 - Vanuit Hogere Zelf (3e oog) zicht op blokkades. Perfect voor jongeren!
Aurora 9 - Vanuit Hogere Zelf (3e oog) zicht op blokkades. Perfect voor jongeren!
Vanuit hogere zelf, 3e oog, kijken naar wat jou blokkeert in jouw missie. Geeft jongeren zicht op valkuilen, vastlopen, verborgen talenten en passie.
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het hart opent zich en het hogere (de hogere chakra’s) openen zich. Het licht ontvouwt zich meer en meer en daardoor kan er met liefde gekeken worden naar de innerlijke strijd in jou.

Het derde oog kan onbelemmerd vanuit het hogere bewustzijn kijken naar wat jou blokkeert in jouw missie hier op aarde. Er wordt als het ware een sluier opgelicht bij het derde oog. Informatie komt vrij. Werken met informatie van je Hoger Zelf en andere zelven wordt zo gemakkelijker.

Jongeren: 

  • voor jongeren die het energetische hart niet meer durven openen, voor het inzicht in de valkuilen die ze zelf vaak onbewust uitlokken en aangaan in dit leven.
  • Aurora 9 (samen met Aurora 8) ondersteunt jongeren die vastlopen in hun gevoel van wat doe ik eigenlijk hier? Wat kan ik? Aurora 9 legt deze vraag op tafel en helpt om te ontkoppelen van de verwachtingen van o.a. ouders, school, carrièregericht en prestatiegericht leven.
    Passie wordt weer wakker.
  • Aurora 1 kan gegeven worden als ondersteuning in dit proces om goed geaard te blijven. Het versterkt, geeft blijheid en geloof in eigen kunnen en de eigen weg.

Aurora 9 vindt zijn trilling bij de dolfijnen en condors. Zij werken samen in speelse communicatie in krachtige vrijheid.

‘In samenwerking met mijn Hoger Zelf (de Elohim) en mijn andere zelven open ik de deur naar mijn verborgen talenten’.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.