Aurora 9
Aurora 9

Het hart opent zich en het hogere, de hogere chakra’s openen zich. Het licht, het Godsbewustzijn, ontvouwt zich meer en meer en daardoor kan er met liefde gekeken worden naar waar innerlijke strijd...

€ 19,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het hart opent zich en het hogere, de hogere chakra’s openen zich. Het licht, het Godsbewustzijn, ontvouwt zich meer en meer en daardoor kan er met liefde gekeken worden naar waar innerlijke strijd heerst in jou.

Het derde oog kan onbelemmerd vanuit de Harts-Godsbewustzijn kijken naar wat jou blokkeert in jouw missie hier op aarde. Er wordt als het ware een schuifje weggehaald bij het derde oog. Informatie achter die schuif komt vrij. Werken met informatie van je Hoger Zelf en andere zelven wordt zo gemakkelijker.

Aurora 9 vindt zijn trilling bij de dolfijnen en condors. Zij werken samen in speelse communicatie in krachtige vrijheid.

Aurora 9 is voor jongeren die het energetisch hart niet meer durven openen voor het inzicht in de valkuilen die ze zelf vaak onbewust uitlokken en aangaan in dit leven.

Aurora 9 (samen met aurora 8) ondersteunt jongeren die vastlopen in hun gevoel van wat doe ik eigenlijk hier? Wat kan ik? Aurora 9 legt deze vraag op tafel en helpt om te ontkoppelen van de verwachtingen van o.a. ouders, school, carrièregericht en prestatiegericht leven. Je passie wordt weer wakker.
Aurora 1 kan gegeven worden als ondersteuning in dit proces om goed geaard te blijven. Het versterkt, geeft blijheid en geloof in eigen kunnen en de eigen weg.

‘In samenwerking met mijn Hoger Zelf (de Elohim) en mijn andere zelven open ik de deur naar mijn verborgen talenten’.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.