Aurora 4 - Opent je hart - hartproblemen en liefdesverdriet
Aurora 4 - Opent je hart - hartproblemen en liefdesverdriet
Opent je hart. Geeft ruimte om te Zijn. Compassie: liefde voor jezelf en de ander. Vreugde voor het leven. Bij fysieke hartproblemen en liefdesverdriet.
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Aurora 4 gaat over ruimte. Ruimte om te Zijn. Liefde voor jezelf en de ander; compassie. Vanuit vreugde voor het proces dat Leven heet.

De kristalkinderen en de dolfijnen hebben samengewerkt aan Aurora 4 met aartsengel Gabriel en de kracht van de oceanen. Kinderen en dolfijnen zijn heldervoelend en werken samen om ruimte te geven en het hart te openen. Zij weten dat het hart een steeds grotere plek in zal gaan nemen in het dagelijks bestaan van mensen.
Licht, stromend water, dolfijnen ondersteunen de verbinding tussen hart, stuit en wervelkolom.

Aurora 4 is voor mensen met fysieke hartproblemen en liefdesverdriet in algemene zin.

Aurora 4 is verbonden met de wijsheid van de Dode Zeevallei, Jericho en met Qumran. In Qumran aan de Dode Zee in Israël bevond zich de mysterieschool van de Essenen, waar Jezus en Maria Magdalena deel van uitmaakten. Er is een verbinding van de Essenen met Sirius B, door en met hun mogelijkheid tot tijdreizen.

Aurora 4 herbergt het cijfer 48 in zich. Het cijfer 48 heeft verschillende betekenissen, onder andere staat het symbool voor de Christusster en voor overvloed. Het cijfer 48 in Aurora ontsluit de harten van mensen in het hart van God.

‘Ik open mijn hart’.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.