Aurora 3 - luisteren naar innerlijk weten geeft ontspanning, darmklachten
Aurora 3 - luisteren naar innerlijk weten geeft ontspanning, darmklachten
Luisteren naar je innerlijke weten geeft wijsheid en ontspanning. Aurora 3 helpt om weer jezelf te mogen zijn, van jou zelf. Ondersteund darmklachten.
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Aurora 3 confronteert je met je wilskracht om tegen beter weten in, door te zetten.  Aurora 3 ruimt dit op en geeft ontspanning.
De frequentie werkt op het achterhoofd chakra: innerlijke wijsheid komt vrij en er ontstaat een innerlijke beweging om vanuit stroming doelen te verwezenlijken in plaats vanuit macht en wilskracht.
Het achterhoofdschakra stuurt de kundalini-energie aan, wekt die op in de ruggengraat; bewustzijn ontwaakt en ontroert tegelijkertijd.
De frequentie ondersteunt om de Aha-momenten en een sluimerend weten, op cruciale momenten te laten ontwaken en maakt vrij. Het besef van innerlijk weten, ontroert.
Doordat de wijsheid vrijkomt, is het mogelijk om meer vanuit intuïtie en ontspanning te leven.
Aurora 3 is verbonden met wijsheid. Draagkracht van de wijsheid is Peru en in het bijzonder van het Titicacameer. Tot ver onder dit meer is een vrouwelijke daadkracht aanwezig.

Aurora 3 ondersteunt mensen met darmklachten. Mensen met darmklachten zijn gewend geraakt om vanuit hun wil en controle, hun leven vorm geven.
Dit geldt zowel voor mensen die neigen anderen te manipuleren als mensen met een meegaande aard, mensen met slachtoffergevoelens: zij gebruiken juist hun wilskracht om niet te Zijn.

Aurora 3 helpt om weer jezelf te mogen zijn, van jou zelf.

‘Ik luister naar mijn innerlijk weten en ontspan’.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.