Aurora 10
Aurora 10

Aurora 10 ondersteunt de Ik Ben energie in jou. De zonnevlecht maakt verbinding met het Goddelijke bewustzijn, herstelt het Goddelijk licht met hulp van de hemelse voedster Hathor en heeft grote in...

€ 19,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Aurora 10 ondersteunt de Ik Ben energie in jou. De zonnevlecht maakt verbinding met het Goddelijke bewustzijn, herstelt het Goddelijk licht met hulp van de hemelse voedster Hathor en heeft grote invloed op de doorstroming van de onderste drie chakra’s. Een bol van (in-eigen) licht wordt geactiveerd in het zonnevlechtgebied. De ‘goddelijke’ voeding wordt in het buikgebied hersteld en geeft ontspanning. Klachten in het buikgebied hebben vaak te maken met het feit dat het zonnelicht verdwenen is uit dit gebied.

Kinderen, in het bijzonder baby’s met spijsverteringsklachten kunnen direct weer inpluggen op hun zonnekracht, goddelijk licht, allesomvattend licht, wijsheid, Godin van de voeding, Egypte.

Pasgeboren kinderen raken verward door de aardse realiteit die ze nog aan het verkennen zijn. Hun klachten geven aan dat ze zich niet zomaar overgeven aan de gedachtegang van hun omgeving om troost te zoeken bij onvolwaardig voedsel. Aurora 10 ondersteunt het innerlijke weten van die kindjes en ze kunnen non-verbaal beter aangeven wat wel goed en belangrijk voor hen is. Ouders en kinderen kunnen beiden Aurora 10 innemen bij deze klachten!

Aurora 10 is een goede ondersteuning voor mensen met eetproblemen en voeding gebruiken als emotionele opvulling.

‘Ik voed mijzelf met Goddelijk licht’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.