Aurigena 11 - driftaanvallen of dichtklappen
Aurigena 11 - driftaanvallen of dichtklappen
Voor kinderen die driftaanvallen krijgen of juist dichtklappen omdat de omgeving niet harmonisch of niet eerlijk is. Aurigena 11 ondersteunt het vermogen tot healing en zelfgenezing. 
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Aurigena 11 ondersteunt je om in je kracht te staan als een vrije stroom van creativiteit. Om verbinding te hebben met de universele bron van waaruit de energie blijft stromen. Mensen hebben op basis van vrijheid linken naar elkaar op geestelijk gebied, als een soort menselijk internet van gelijkgestemde geesten. Dit tilt het spirituele vermogen op van alle mensen (het boek van Theodore Sturgeon: “More than Human” is hier een prachtig voorbeeld van). Aurigena 11 ondersteunt het vermogen tot healing en zelfgenezing. 

  • Voor mensen die het bovenstaande in zich voelen, maar nog niet weten hoe zij aan dit alles fysieke uitdrukking kunnen geven, of alles nog niet helemaal vanuit hun hart kunnen doen. 
  • Voor mensen die heel spiritueel zijn, maar zich teveel door de problematiek van anderen laten leiden. Aurigena 11 leert hen hoe zij zichzelf kunnen beschermen. 
  • Voor kinderen die heel creatief zijn maar snel stemmingen oppikken en beïnvloedbaar zijn. 
  • Voor kinderen die driftaanvallen krijgen of juist dichtklappen omdat de omgeving niet harmonisch of niet eerlijk is.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.